Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE. Sao Paulo se pergateste pentru noi ambuteiaje cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal. Greva la Metrou. Politia a dispersat 100 de manifestanti

România Liberă România Liberă,
 UPDATE. Sao Paulo se pergateste pentru noi ambuteiaje cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal. Greva la Metrou. Politia a dispersat 100 de manifestanti

Sao Paulo se pregateste pentru noi ambuteiaje monstruoase, cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal, deoarece greva de la metrou va continua, luni, desi a fost declarata ilegala, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Sao Paulo se pergateste pentru noi ambuteiaje cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal

Sao Paulo se pregateste pentru noi ambuteiaje monstruoase, cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale de fotbal, deoarece greva de la metrou va continua, luni, desi a fost declarata ilegala, relateaza AFP.

Sao Paulo, sub tensiune cu trei zile inainte de inceperea Cupei Mondiale

Momente tensionate in tara gazda a Campionatului Mondial de Fotbal din acest an, dupa ce metropola Sao Paulo asteapta noi ambuteiaje uriase, din cauza prelungirii grevei la metrou. Desi declarata ilegala de catre autoritatile braziliene, sindicalistii din transportul public continua sa protesteze, cu numai trei zile inainte de debutul competitie.

Politia a dispersat cu gaze lacrimogene manifestantii la Sao Paulo

Politia braziliana din Sao Paulo a folosit, luni, gaze lacrimogene pentru a dispersa miile de manifestanti ce sustin greva angajatilor de la metrou, noteaza AFP. Demonstrantii au blocat la ora locala 06:00 09:00.

Greva de la metrou si protestele au ingreunat circulatia in Sao Paulo

Cel mai mare oras al Braziliei s-a confruntat, vineri, cu a doua zi de greva la metrou si un protest privind conditiile de locurie, blocand strazile si provocand dezorganizare generala in sistemul de transport urban cu mai putin de o saptamana inainte de inceperea primului meci din Sao Paulo) de la Cupa Mondiala, transmite Reuters.

Incidente in Sao Paulo, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale

Politia din Sai Paulo a folosit gaze lacrimogene pentru a dispera mai multe mii de manifestanti care sustin greva angajatilor de la metrou, cu trei zile inainte de startul Cupei Mondiale, informeaza AFP, citata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )