Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE. Sapte persoane au fost arestate in cazul imigrantilor gasiti morti intr-un camion in Austria

Antena3 Antena3,
UPDATE. Sapte persoane au fost arestate in cazul imigrantilor gasiti morti intr-un camion in Austria

Sapte persoane de cetatenie ungara au fost arestate in cazul celor 70 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria. ---Numarul mortilor gasiti intr-un camion din Austria a crescut. continuă pe Antena3

Ungaria a arestat trei suspecti in cazul imigrantilor gasiti morti in Austria

Politia ungara a retinut trei persoane suspectate ca ar fi implicate in tragedia produsa joi, unde 59 de barbati, opt femei si patru copii, au fost gasiti morti intr-un camion abandonat in Austria.

Operatiune antiterorista comuna a Spaniei si Marocului pentru destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti pentru Statul Islamic: 14 persoane au fost arestate

14 persoane au fost arestate marti in cadrul unei operatiuni antiteroriste care a fost efectuata in comun de catre Spania si Maroc, si a avut ca scop destructurarea unei retele de recrutare a unor combatanti.

Dosar ANRP. Horia Simu si alte sapte persoane, trimisi in judecata

Omul de afaceri Horia Simu a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, alaturi de alte sapte persoane, in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul si spalare de bani, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )