Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF. continuă pe Hotnews

Siria: Numarul copiilor care au fugit din tara a ajuns la 1 milion - ONU/ Rusia si SUA vor o ancheta obiectiva in privinta atacului cu arme chimice

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns vineri la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat ONU, potrivit Reuters. Alti doua milioane de minori sirieni sunt deseori atacati sau recrutati ca luptatori, potrivit agentiei pentru refugiati a ONU, UNHCR, si UNICEF.

Numarul copiilor care au fugt din Siria a ajuns la un milion

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns astazi la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite ONU), inofrmeaza Reuters.

COD GALBEN de PLOAIE si GRINDINA in mai multe judete din tara.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben pentru mai multe judete din tara. Aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice frecvente, grindina de dimensiuni mici si intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit platformei online a ANM. Printre judetele care se afla sub avertizare de cod se gasesc judetele Cluj, Hunedoara, Alba, Suceava si Sibiu. In judetului Cluj aversele vor depasi 20 de litri/mp, vor fi descarcari electrice .

Ucraina vrea sa importe gaze naturale din tara noastra

Guvernul ucrainean vrea sa importe gaze naturale din tara noastra, vizand incheierea unui acord in luna octombrie, potrivit presei internationale.

Presedintele ecuadorian propune eliminarea presei scrise din tara sa

Presedintele ecuadorian Rafael Coreea a vorbit ieri despre posibilitatea supunerii la referendum a propunerii de a elimina presa cotidiana scrisa din tara, in replica la criticile fata de decizia sa de a deschide accesul la o rezerva pentru exploatare petroliera, potrivit presei internationale.

Avertizare FARA PRECEDENT pentru Romania. Trei cutremure MAJORE ar putea distruge orase intregi de la noi din tara

Veste ingrijoratoare de la seismologi. in urmatorii 50 de ani, tara noastra va fi zguduita de mai multe cutreme de peste 7 pe Richeter. De altfel, un studiu al seismogilor europeni arata ca Romania este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )