Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE Spaga de 1000 lei la Spitalul Judetean Constanta. Un medic si doi anestezisti au fost ridicati de procurorii anticoruptie

Adevărul Adevărul,
UPDATE Spaga de 1000 lei la Spitalul Judetean Constanta. Un medic si doi anestezisti au fost ridicati de procurorii anticoruptie

Trei medici cunoscuti din Constanta au fost retinuti de procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Surse apropiate anchetei spun ca acestia ar fi cerut spaga pentru a opera un pacient cu dublu bypass. continuă pe Adevărul

UPDATE. Seful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta si doi medici anestezisti au fost retinuti pentru luare de MITA

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta, Mihnea Militaru, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

UPDATE. Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins luand mita pentru o operatie pe cord

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta, Mihnea Militaru, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins luand mita pentru o operatie pe cord

Seful sectiei de Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, luni, cand lua mita 3. 000 de lei de la o persoana, pentru o operatie pe cord, sustin surse judiciare, citate de Mediafax.

Spaga de 3.000 lei la Spitalul Judetean Constanta. Doi medici au fost ridicati de procurorii anticoruptie

Doi medici cunoscuti din Constanta au fost retinuti de procurorii DNA pentru presupuse fapte de coruptie. Surse apropiate anchetei spun ca acestia ar fi cerut spaga pentru a-i opera pe pacientii cu probleme cardiologice.

Medicii spagari de la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta au fost retinuti

UPDATE- Seful clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul Judetean Constanta a fost retinut. El a fost prins in flagrant in timp ce ii cerea unui pacient 3. 000 de lei pentru operatie. in urma.

Seful Sectiei Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta ar fi fost prins cand lua 3.000 de lei pentru o operatie pe cord

Seful Sectiei Cardiologie de la Spitalul Judetean Constanta ar fi fost prins in flagrant de procurorii DNA, luni, cand primea de la o persoana 3. 000 de lei pentru o operatie chirurgicala pe cord, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Perchezitii la spitalul judetean din Pitesti. Banii de medicamente ar fi fost DELAPIDATI

Spitalul judetean din Arges este perchezitionat chiar in acest moment de politistii de la investigarea Criminalitatii Economice. Anchetatorii au indicii ca 500. 000 de lei, bani de medicamente pentru.

Perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Politistii argeseni fac, luni, sapte perchezitii, intre care una la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, intr-un dosar de delapidare, abuz in serviciu si fals care vizeaza achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei, relateaza Mediafax.

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu

Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, vizat de perchezitii, intr-un dosar de delapidare si abuz in serviciu. Este vorba de un total de sapte perchezitii, dosarul vizand achizitia si consumul de medicamente si materiale sanitare la sectia ATI, prejudiciul fiind de aproximativ 500. 000 de lei.

Zece medici rezidenti pentru Spitalul Judetean Buzau

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a semnat contract cu 10 medici rezidenti care isi vor face stagiatura in centrele universitare din tara, iar apoi tinerii vor presta activitate in cadrul unitatii de la Buzau. Pe durata celor patru sau cinci ani de pregatire, banii pentru salarii sunt suportati de Spitalul Judetean. Dupa finalizarea rezidentiatului, medicii sunt obligati prin contract sa revina la Buzau pentru a practica medicina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )