Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE: Ce spune Iohannis despre demersul Republicii Moldova spre Europa

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Ce spune Iohannis despre demersul Republicii Moldova spre Europa

40: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Chisinau in jurul orei 15. 40 si se va intalni cu omologul sau moldovean Nicolae Timofti. Cei doi vor avea o discutie tete-a-tete. continuă pe România Liberă

Presedintele Republicii Moldova: Mizam in continuare pe experienta pretioasa pe care o detine Romania in calitatea sa de stat membru al UE

Presedintele Republicii Moldova Nicolae Timofti a declarat dupa intrevederea avuta cu Klaus Iohannis ca mizeaza pe experienta pretioasa a Bucurestiului in calitate de membru UE, informeaza Mediafax.

Interviu cu ambasadorul Republicii Moldova in Franta: intreaga Europa a devenit o zona gri

Oleg Serebrian, 45 de ani, ambasadorul Republicii Moldova in Franta, cunoscut si pentru cartile lui despre geopolitica regiunii Marii Negre, aminteste in interviul pentru Romania libera ca vreme de douazeci de ani pericolul separatismului transnistrean a fost ignorat de prietenii nostri de la Kiev si, mai mult, unii politicieni ucraineni chiar sustineau fatis autoritatile de la Tiraspol.

Exista riscul destabilizarii Republicii Moldova. Avertismentul a fost transmis de premierul britanic

NATO si UE trebuie sa mentina sanctiunile impuse Rusiei pe fondul crizei din Ucraina, in caz contrar existand riscul destabilizarii Republicii Moldova si tarilor baltice, sustine primul ministru.

Ce spune Biblia despre icoane

Ce spune Biblia despre icoane. Problematica inchinarii la icoane este un lucru de interes de secole, iar disputa in ceea ce priveste acest subiect e prezent in continuare intre cultele religioase crestine.

Klaus Iohannis: Integrarea europeana inseamna un viitor prosper pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns marti in Republica Moldova, in cadrul primei vizite oficiale in calitate de sef al statului roman. Vizita a debutat, marti, cu o intrevedere cu omologul moldovean, Nicolae.

Casa Regala a Romaniei sprijina integrarea europeana a Republicii Moldova

Casa Regala a Romaniei este dispusa sa ofere sprijin umanitar, social, cultural si diplomatic Republicii Moldova pentru a grabi procesul de integrare europeana a tarii. Principii Nicolae si Radu, aflati intr-o vizita la Chisinau au declarat ca in fiecare calatorie pe care o fac nu uita sa le vorbeasca oficialilor straini despre intentiile Republicii Moldova de a fi parte a Uniunii Europene.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, presedintele Klaus Iohannis, sustine ca Romania este deja un model si o sursa de inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Elita politica de la Chisinau, reticenta fata de europenizarea Republicii Moldova

Elita politica din Republica Moldova intelege destul de bine ce inseamna Europa si din acest motiv este tentata sa actioneze cu reticenta in implementarea reformelor de inspiratie europeana.

VIDEO. Ce crede presedintele Iohannis despre echipa care lucreaza la laserul de la Magurele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat, sambata, pe contul sau de Facebook un mesaj in care isi exprima admiratia pentru echipa de fizicieni care lucreaza la Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2339 seconds )