Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE Sub-comisie de ancheta la Senat pentru creditul obtinut de Ioana Basescu de la CEC - oficial

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Sub-comisie de ancheta la Senat pentru creditul obtinut de Ioana Basescu de la CEC - oficial

Biroul Permanent al Senatului a aprobat infiintarea unei sub-comisii de ancheta, in cadrul Comisiei de buget-finante, care sa ancheteze conditiile in care CEC Bank a acordat Ioanei Basescu, fiica presedintelui, un imprumut de circa un milion de euro, a declarat luni presedintele acestei comisii, senatorul PSD Cosmin Nicula. continuă pe Hotnews

Sub-comisie de ancheta la Senat pentru creditul obtinut de Ioana Basescu de la CEC - surse

Biroul Permanent al Senatului a aprobat infiintarea unei sub-comisii de ancheta, in cadrul Comisiei de buget-finante, care sa ancheteze conditiile in care CEC Bank a acordat Ioanei Basescu, fiica presedintelui, un imprumut de circa un milion de euro, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Google retrage update-ul Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3

Samsung a anuntat update-ul la Android 4. 3 pentru toate dispozitivele Galaxy S3, in cursul saptamanii trecute, acum insa il retrage rapid. Samsung a anuntat intr-un final update-ul la Android 4. 3, un update care trebuia sa vina mult mai repede si pentru Galaxy S3, insa dupa ce mai multi utilizatori au raportat probleme cu acesta, a fost imediat retras de pe piata. in aceasta ordine de idei se pare ca si update-ul pentru Galaxy Note 2 la aceeasi versiune de Android [].

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )