Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE SURSE Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Sedinta s-a incheiat. Florin Iordache urmeaza la declaratii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE SURSE Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Sedinta s-a incheiat. Florin Iordache urmeaza la declaratii

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul. UPDATE ora 21:50: Potrivit surselor HotNews, Guvernul ar fi adoptat a OUG privind modificarile la Codul penal. Florin Iordache urmeaza la declaratii. O alta sursa confirma pentru HotNews. ro ca a fost adoptata OUG cu modificarile pe Codul Penal. continuă pe Hotnews

SURSE Guvernul ar putea discuta OUG privind modificarile la Codul penal in sedinta din aceasta seara

Toate indiciile si informatiile obtinute de HotNews. ro arata ca este foarte posibil ca guvernul sa discute in aceasta seara proiectul de OUG referitor la modificarile la Codul penal, prin care abuzul in serviciu, conflictul de interese si neglijenta in serviciu ar urma sa fie dezincriminate. Nu este clar daca doar se discuta proiectul .

Guvernul a adoptat ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, marti seara, ordonanta privind gratierea si cea privind modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala.

Mizeriile au votat in favoarea criminalilor. Dragnea, esti o simpla forma de viata! Solistul Trooper, reactie dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat OUG privind modificare Codurilor penale

Solistul formatiei Trooper, Alin Coiotu Dinca a reactionat printr-o postare pe Facebook in urma deciziei Guvernului Grindeanu de a adopta prin ordonanta de urgenta modificari ale Codurilor.

Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanta de Urgenta OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul in serviciu, infractiune de care este acuzat, printre multi alti politicieni, si presedintele PSD Liviu Dragnea. Efectele OUG vor intra in vigoare peste cateva minute cand acesta va fi publicata in Monitorul Oficial. Sute de oameni protesteaza deja in fata Guvernului.

Guvernul a modificat Codurile penale. Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial. O parte isi face deja efectele, alta parte se aplica peste 10 zile Oamenii ies din nou in strada dimineata

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanta de Urgenta OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul in serviciu, infractiune de care este acuzat, printre multi alti politicieni, si Liviu Dragnea. OUG a fost publicata in Monitorul Oficial la ora 01. Potrivit textului, o parte a ordonantei isi face deja efectele, iar o alta parte se va aplica peste 10 zile. 000 de oameni au protestat in fata Guvernului si alte cateva mii in tara.

VIDEO Guvernul a modificat legislatia penala prin Ordonanta de Urgenta

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, marti seara, ordonanta privind modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala. De asemenea, Guvernul a adoptat si un proiect de lege privind gratierea.

Turcan anunta din nou motiune de cenzura in cazul in care Guvernul trece Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

PNL va depune o motiune de cenzura, daca Guvernul va merge mai departe cu OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal sau daca-si va asuma raspunderea in Parlament, a declarat la RFI presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan.

Dezbatere publica la MJ pe proiectele de OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale

Ministerul Justitiei organizeaza luni o dezbatere publica privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penala. Potrivit MJ, luni, 30 ianuarie, intre orele 10,00 - 12,00, la sediul Ministerului Justitiei va fi organizata o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura penala si proiectul de Ordonanta de urgenta a Guvernului privind gratierea unor pedepse.

Un nou protest este anuntat pentru miercuri dimineata, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu

Un nou protest este anuntat sa aiba loc, mieruri dimineata, la Palatul Victoriei, in semn de nemultumire fata de OUG privind dezincriminarea abuzului in serviciu.

Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a raspuns negativ, in cadrul consultarilor referitoare la OUG privind gratierea, atunci cand a fost intrebat daca de ordonanta va beneficia vreun om politic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )