Libnet.ro
UNICEF

05:30

UPDATE Un tren a deraiat in nord-vestul Spaniei. Cel putin patru persoane au murit si cateva zeci au fost ranite VIDEO

Adevărul Adevărul,
UPDATE Un tren a deraiat in nord-vestul Spaniei. Cel putin patru persoane au murit si cateva zeci au fost ranite VIDEO

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 49 au fost ranite vineri dimineata, dupa ce un tren de calatori a deraiat in apropierea localitatii Pontevedra, situata in provincia Galicia din nord-vestul Spaniei, relateaza Reuters. Bilantul precedent indica doi morti si mai multi raniti. continuă pe Adevărul

Cel putin doi oameni au murit

Un tren regional a deraiat azi dimineata in nordul Spaniei, cel putin doi oameni murind in urma acestui incident, transmite Digi24.

Tren deraiat in Spania. Cel putin doi oameni au murit si mai multi au fost raniti VIDEO

Cel putin doua persoane au murit iar altele au fost ranite vineri dimineata la deraierea unui tren de calatori la Porrino, in provincia Pontevedra, in nordul Spaniei, informeaza.

Cel putin patru oameni au murit

ACTUALIZARE 14:37 Sunt cel putin patru morti si 50 de raniti in accidentul de tren care a avut loc in regiunea Galicia, din nordul Spaniei, transmite Digi24.

VIDEO. Uraganul Newton a facut cel putin doua victime in California

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost date disparute, dupa ce uraganul Newton a lovit peninsula mexicana Baja California, anunta autoritatile mexicane, citate de Reuters, preluat de News. ro.

Atac in curs asupra unui ONG din Kabul; cel putin un mort

Cel putin o persoana a fost ucisa intr-un atac care este inca in desfasurare, intr-o cladire din centrul Kabul care adaposteste o organizatie caritabila, a anuntat astazi Ministerul de Interne, citat de AFP.

Ploile torentiale au produs cel putin patru morti in Grecia

Ploile torentiale care s-au abatut asupra Greciei au provocat cel putin patru morti si numerosi disparuti, au anuntat miercuri autoritatile locale.

Cel putin 23 de oameni au murit dupa un incendiu la o inchisoare din Etiopia

Cel putin 23 de oameni au murit dupa un incendiu la o inchisoare din Etiopia unde ar fi tinuti manifestanti antiguvernamentali, a anuntat Guvernul, citat de BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )