Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. UDMR a renuntat la propunerea pentru Ministerul Sanatatii (SURSE).

România Liberă România Liberă,
UPDATE. UDMR a renuntat la propunerea pentru Ministerul Sanatatii (SURSE).

UDMR ar fi renuntat la Ministerul Sanataaii informeaza surse politice pentru B1TV. Pe acest post va fi propus un membru PSD. Ponta si Kelemen Hunor sunt intr-o intalnire, luni dimineata. Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare, au declarat surse politice pentru B1tv. ro. Citeste si: Sedinta de urgenta USD, convocata, luni, la 14. 30 --- Ministerul Sanatatii ar putea fi preluat de UDMR, au declarat . continuă pe România Liberă

Negocierile USD-UDMR, BLOCATE: maghiarii cer Ministerul Sanatatii, Ponta nu vrea sa-l dea

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

Surse: Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Ministerul Sanatatii. Negocierile dintre PSD si UDMR, in impas

40:Negocierile dintre PSD si UDMRsunt in impas. Premierul Victor Ponta nu vrea sa cedeze ministerul Sanatatii UDMR, Uniunea amenintand ca nu mai doreste, astfel, intrarea la guvernare. Su.

Surse: Cseke Attila, propunerea UDMR pentru Ministerul Sanatatii

Surse politica afirma ca PSDva ceda ministerul Sanatatii UDMR, informeaza B1 TV. Mai precis, Cseke Attila, care a mai fost ministru al Sanatatii, va fi propunerea UDMR pentru Sanatate. Pana acum, fav.

Cine este Gabriela Szabo, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Tineretului si Sportului

In varsta de 38 de ani, Gabriela Szabo este propunerea prim-ministrului Victor Ponta pentru Ministerul Tineretului si Sportului. A fost desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. Am simtit nevoia sa dau ceva inapoi acestui sport si publicului. Pot spune ca ma pricep, pentru ca lucrez de noua ani in structuri administrative din domeniul sportului, inclusiv la nivel international - Gabi Szabo. Intra in material pentru a vedea o prezentare a Gabrielei Szabo.

Medicii rezidenti ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii, daca nu primesc bursele promise de Guvern

Medicii rezidenti din Iasi ameninta ca vor da in judecata Ministerul Sanatatii daca nu isi vor primi bursele de 670 de lei promise de Guvern inca din luna noiembrie a anului 2013, informeaza.

BLOCAJ in negocierile USD-UDMR: maghiarii cer Ministerul Sanatatii, Ponta nu vrea sa-l dea

Astazi aflam noua formula a Guvernului Ponta III si se anunta o zi plina pentru liderii USD. Guvernul ar urma sa mearga maine in Parlament, pentru a primi votul de investitura. Pana atunci insa se poart.

Un politician de cariera propus la ministerul Sanatatii: Nicolae Banicioiu

Social-democratul Nicolae Banicioiu si-a dorit inca din 2012 scaunul din fruntea Ministerului Sanatatii, dar atunci a fost preferat mai experimentatul Vasile Cepoi. Astazi Nicolae Banicioiu, 35 de ani, stomatolog si politician de cariera, este cel de-al 24 ministru roman al Sanatatii din ultimii 25 de ani. Este unul dintre apropiatii lui Victor Ponta, fiind ales consecutiv deputat in circumscriptiile dirijate de Viorel Hrebenciuc si Liviu Dragnea. In urma cu doi ani, Banicioiu critica dur infiintarea unei linii maghiare de studiu la Universitatea de Medicina din Targu-Mures, infiintare prevazuta acum in acordul incheiat intre PSD si UDMR.

UPDATE Cine este Razvan Nicolescu, propunerea pentru functia de ministru al energiei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Razvan Nicolescu 36 ani) a fost propus sa ocupe functia de ministru al energiei. Razvan Nicolescu are experienta in domeniul energiei, fiind din 2008 director de afaceri publice si reglementare in OMV Petrom. De asemenea, este vicepresedinte CA al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER). Vezi in text experienta profesionala a viitorului ministru al energiei.

Attila Korodi, nominalizat pentru Ministerul Mediului, a cerut rezilierea contractului Rosia Montana Gold Corporation

Premierul Victor Ponta l-a nomilazat joi pe Atilla Korodi, deputat UDMR, pentru sefia Ministerului Mediului. Korodi a mai ocupat aceasta functie intre aprilie 2007 - decembrie 2008, in Guvernul Tariceanu, si in aprilie 2012, in Guvernul Ungureanu. De-a lungul celor doua mandate, Atilla Korodi s-a remarcat drept un opozant al proiectului minier de la Rosia Montana. Acesta a oprit in 2008 procedura de evaluare a impactului proiectului Rosia Montana Gold Corporation RMGC) asupra mediului, dupa ce instanta a anulat certificatul de urbanism pentru exploatare, iar in 2012 a recomandat acelasi lucru si a cerut o reevaluare juridica a proiectului. In 2013, a acuzat Guvernul Ponta ca a pasat Parlamentului raspunderea in ceea ce priveste decizia de incepere a exploatarii miniere de la Rosia Montana. Premierul Victor Ponta s-a declarat, dupa castigarea puterii, un sustinator al proiectului Rosia Montana, dupa ce il criticase cand era in opozitie.

Cine este Florin Jianu, propunerea pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri si turism

Florin Jianu, desemnat de premierul Ponta pe postul de ministru delegat pentru IMM si turism, are 38 de ani, vine din Slatina, este din 2007 presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania si este si vicepresedinte la Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). Jianu nu vine din niciun partid politic si a mai lucrat si in cadrul Presedintiei Romaniei dupa ce a terminat Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti in 1999.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )