Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. VIDEO. Nicusor Constantinescu va fi anchetat in libertate. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Nicusor Constantinescu va fi anchetat in libertate. ...

UPDATE: Nicusor Constatinescu va fi cercetat in libertate, a decis CAB, conform Realitatea TV. S-a facut dreptate. Tot ce am spus eu a fost adevarat, a fost o exagerare a DNA impotriva mea. Dumnezeu este sus pentru noi toti. Daca nu exista nic io proba, poate sa existe o fapta penala. Daca erau detalii si eram vinovat, astazi eram arestat. Doresc o reorganizare si intrare in normalitate in ceea ce inseamna actul de justitie in Romania, nu sa nu te trezesti cu mascatii in casa noaptea, fara sa . continuă pe România Liberă

UPDATE. Nicusor Constantinescu va fi anchetat in libertate. ...

UPDATE: Nicusor Constatinescu va fi cercetat in libertate, a decis CAB, conform Realitatea TV. Surse judiciare citate de Mediafax sustin ca procurorii DNA au cerut arestarea lui Constantinescu pe motiv ca acesta, dupa instituirea masurii controlului judiciar, ar fi luat legatura cu martori din dosarul in care este urmarit penal pentru abuz in serviciu, sustin sursele citate. Potrivit acelorasi surse, procurorii ar fi fost de acord si cu masura arestului la domiciliu in cazul lui .

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, cercetat in libertate

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu, va fi cercetat, in continuare, in libertate, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a hotarat si ca seful RAJDP.

Nicusor Constantinescu afla astazi daca va fi anchetat in arest preventiv sau in libertate.

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a judecat, vineri, contestatia procurorilor anticoruptie in cazul deciziei din 20 martie a Tribunalului Bucuresti, prin care s-a dispus anchetatea presedintelui Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, in libertate sub control judiciar, in dosarul in care este urmarit penal pentru abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu este acuzat ca ar fi impiedicat controale ale Curtii de Conturi la Regia Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta si ar fi creat astfel un .

Nicusor Constantinescu ramane in libertate

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat in libertate, a hotarat astazi definitiv Curtea de Apel Bucuresti CAB), potrivit surselor din presa.

VIDEO Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat in stare de libertate: Sunt bolnav de cancer de prostata. Regimul Traian Basescu a lansat o inchizitie publica impotriva dusmanilor politici

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat in continuare in stare de libertate de procurorii DNA, a decis definitiv vineri Curtea de Apel Bucuresti, potrivit agentiei Agerpres.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ar putea afla astazi daca va fi cercetat in continuare in libertate

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu ar putea afla vineri daca va fi cercetat in continuare in libertate dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia procurorilor Directiei Ntionale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti prin care acesta a fost lasat liber.

Nicusor Constantinescu: Vreau sa ma vindec, vreau sa incerc sa traiesc

Cinste lor, judecatorilor, in sfarsit s-a facut dreptate, a declarat Nicusor Constantinescu dupa ce a aflat decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, care au decis sa fie judecat in libertate.

Instanta: Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, incearca sa desfiinteze DNA si sa schimbe din functii unele persoane

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost lasat in libertate, sub control judiciar, pentru ca are cancer de prostata, cu risc ridicat, si necesita tratament intensiv. Asta arata judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei, care avertizeaza totusi ca baronul constantean incearca sa desfiinteze Directia Nationala Anticoruptie si sa schimbe unele persoane din functii.

Nicusor Constantinescu a scapat de arest pentru ca ar avea cancer.

Instanta Tribunalului Bucuresti a prezentat motivul pentru care presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu nu a fost incarcerat pentru 29 de zile. Baronul de la malul marii are cancer de prostata, cu risc ridicat, care necesita un tratament intensiv, arata Tribunalul Bucuresti in motivarea deciziei. In acest context, Tribunalul Bucuresti a dispus, in 20 martie, masura controlului judiciar in cazul lui Nicusor Constantinescu, respingand propunerea procurorilor de .

Nicusor Constantinescu: Mascatii mi-au perchezitionat copilul in ghiozdan, cand pleca la scoala

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, vineri, ca mascatii i-au perchezitionat copilul in ghiozdan, cand acesta pleca la scoala, si ca dosarul de abuz in serviciu confirma ca el e.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )