Libnet.ro
UNICEF

12:30

UPDATE VIDEO Presedintele CJ Buzau a fost retinut. Acesta ar fi primit 50.000 de euro in momentul flagrantului

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO Presedintele CJ Buzau a fost retinut. Acesta ar fi primit 50.000 de euro in momentul flagrantului

Presedintele consiliului judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost ridicat in aceasta seara de procurorii DNA si dus la audieri, la Bucuresti. Surse apropiate anchetatorilor spun ca Bigiu a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la un om de afaceri a carui identitate nu a fost dezvaluita. Apartamentul in care locuieste intr-un bloc din cartierul Crang a fost verificat timp de mai multe ore de mascati. continuă pe Adevărul

UPDATE Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), a fost retinut de procurorii DNA (surse)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, liberalul Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, dupa sase ore de audieri, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au declarat surse judiciare citate de Agerpres.

Seful de investitii al Primariei Targu Jiu a fost retinut pentru abuz in serviciu

Seful Serviciului de Investitii din cadrul Primariei Targu Jiu, Raul Chiriac, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de abuz in serviciu.

Un tanar constantean a fost retinut dupa ce a ucis o batrana, pentru 30 de lei, si apoi i-a dat foc casei

Un tanar in varsta de 18 ani a fost retinut dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, si-a omorat in bataie o vecina de 82 de ani, iar apoi a dat foc casei acesteia pentru a-si sterge urmele, el.

Seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut de DNA

Seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut de DNA.

VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, condus pe ultimul drum de sute de oameni. Victor Ponta si Liviu Dragnea, prezenti la funeralii

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, condus pe ultimul drum de sute de oameni, prieteni, colaboratori si angajati ai institutiei pe care a condus-o in ultimii sase ani. Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au fost prezenti la CJ Valcea pentru a-i aduce un omagiu lui Ion Cilea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )