Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE Vizita lui Joe Biden la Kiev: SUA ofera Ucrainei un ajutor financiar de 50 milioane de dolari

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Vizita lui Joe Biden la Kiev: SUA ofera Ucrainei un ajutor financiar de 50 milioane de dolari

Statele Unite au oferit Ucrainei un pachet de ajutor financiar de 50 milioane de dolari, pentru a sprijini reformele economice si politice, a anuntat Casa Alba marti, in timpul vizitei lui Joe Biden la Kiev. continuă pe Hotnews

Joe Biden a inceput o vizita la Kiev, ocazie cu care va asigura Ucraina de sprijinul SUA

Joe Biden se afla in vizita in Kiev. Vicepresedintele american urmeaza sa asigure Ucraina de sprijinul Statelor Unite. Si asta la doar cateva zile dupa semnarea unui compromis intre Rusia, Ucraina, Statele Uni.

Vicepresedintele american Joe Biden a aterizat la Kiev

Vicepresedintele american Joe Biden a aterizat luni la Kiev, unde isi va prezenta sprijinul Statelor Unite autoritatilor de tranzitie pro-occidentale, care se confrunta cu insurectia separatista in estul tarii, scrie AFP.

Joe Biden soseste la Kiev, dupa sangeroasa duminica de Paste

Vicepresedintele american Joe Biden soseste astazi la Kiev pentru o intrevedere cu presedintele interimar, Oleksandr Turcinov, si premierul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a anuntat Casa Alba. Oficialul american va ramane doua zile in Ucraina, marcata de miscari separatiste ample dupa secesiunea Crimeei, la sfarsitul lunii martie.

Joe Biden: Ucraina trebuie sa lupte cu cancerul coruptiei

Vicepresedintele american Joe Biden le-a pus membrilor parlamentului din Ucraina ca SUA sunt pregatite sa ajute economia Ucrainei, insa a avertizat ca acestia trebuie sa lupte cu cancerul coruptiei endemice, scrie Reuters.

Joe Biden: Statele Unite sustin Ucraina in fata unor amenintari umilitoare

Statele Unite sustin Ucraina in eforturile vizand pastrarea unitatii tarii si in fata unor amenintari umilitoare cu care se confrunta Kievul, a anuntat vicepresedintele american Joe Biden, citat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )