Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uraganul Sandy ar putea incetini cresterea economiei SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uraganul Sandy ar putea incetini cresterea economiei SUA

Daunele provocate de uraganul Sandy ar putea avea un impact de 25 miliarde de dolari si ar putea incetini cresterea economiei SUA in trimestrul al patrulea, in conditiile in care afaceri pornind de la restaurante si pana la rafinarii sunt inchise in. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de la trecerea uraganului Sandy, care a provocat inundatii si pene de curent intr-o buna parte din Manhattan. URAGANUL Sandy. New York: Cladirea Consulatului Romaniei a ramas fara curent electric _ _ _ _ Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a .

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 110 morti.

8:40 - Locuitorii New York-ului au asteptat, marti seara, ca primarul Michael Bloomberg sa le dea vesti bune despre restabilirea curentului electric si a transportului in comun, insa nu le-au primit, metroul, scolile si parcurile publice raman inchise miercuri. URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA _ _ _ _ 8:15 - Cladirea care adaposteste sediile reprezentantelor diplomatice ale Romaniei la New York nu avea curent electric marti, la 24 de ore de .

URAGANUL Sandy ar putea avea un efect limitat asupra economiei americane - experti.

Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii activitatilor, relateaza AFP, citata de Mediafax. Compania de consultanta in managementul riscului, Eqecat, a confirmat, miercuri, estimarea pe care a publicat-o cu o zi inainte: pagubele uraganului vor fi cuprinse intre 10 si 20 de miliarde de dolari, suportate pe .

Uraganul Sandy ar putea avea un impact economic in SUA de peste 10-15 miliarde de dolari

Impactul economic al uraganului Sandy va putea fi calculat cu exactitate abia dupa trcerea acestuia, insa are potentialul de a fi mai puternic decat uraganul Irene, care a avut anul trecut un impact estimat la 10-15 miliarde de dolari si a intrat in Top 10 al celor mai distrugatoare furtuni, relateaza sursele de presa.

Uraganul Sandy da peste cap actiunile marilor asiguratori; acestia se asteapta la pierderi care vor fi dificil de absorbit

Actiunile asiguratorilor Swiss Re si Zurich Insurance au reactionat negativ la vestile privind iminenta lovire a coastei de Est a SUA de catre uraganul Sandy. In jurul pranzului ora Romaniei), actiunile Swiss Re inregistrau un recul de 2,6% iar cele ale Zurich Insurance de 2,8%, volumele de vanzari fiind peste medie, scrie presa straina. Evacuarile masive, anularea a mii de zboruri, inchiderea scolilor si a burselor acestea ramanand probabil inchise si marti) au majorat estimarile initiale privind pierderile care ar putea fi inregistrate. De pilda, daunele cauzate de catastrofe naturale in 2011 au fost de 103 mld. USD , fata de numai 43 miliarde USD in 2010. Anul trecut, asiguratorii au achitat daune de 1,28 miliarde de dolari in urma uraganului Katrina, considerat de mai slaba intensitate decat Sandy.

VIDEO+FOTO. URAGANUL SANDY a facut RAVAGII: Cel putin 110 morti in SUA, Canada si Caraibe.

11:09 - Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, citata de AFP. URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA _ _ _ _ 10:51 - Pagubele provocate de uraganul Sandy erau foarte greu de evaluat cu precizie, miercuri, in nord-estul Statelor Unite, dar acestea ar putea avea un efect limitat asupra economiei tarii, in pofida distrugerilor si intreruperii .

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )