Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton. Adevarul despre cele doua ducese a iesit la iveala!

Playtech Playtech,
De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton. Adevarul despre cele doua ducese a iesit la iveala!

Meghan Markle s-a declarat dezamagita de Kate Middleton intrucat nu a oferit un umar puternic de sprijin, conform corespondentului regal Omid Scobie. De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton El a afirmat ca printul Harry, in varsta de 35 de ani, dar si relatia fracturata cu printul William, au impiedicat ca cele doua . continuă pe Playtech

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Mesajul ducesei: Daca nu mergi sa votezi, atunci esti complice

Meghan Markle 39 de ani) le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma.

Cum arata si cu ce se ocupa fostul iubit al lui Kate Middleton. Are o sotie superba

Inainte de Printul William a fost Rupert Finch, un avocat. Dupa scurta relatie, soarta a facut ca ducesa de Cambridge sa aiba ochi de atunci incolo numai pentru ducele ei. Fostul iubit al lui Kate Middleton este foarte chipes Pe cand Kate si William erau studenti si colegi la Universitatea St. Andrews, dar nu depasisera .

Baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry e obligat! Ce trebuie sa faca in familia Regala

Archie, baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry, va fi obligat sa respecte o regula regala, chiar daca parintii sai s-au retras din viata publica. Baiatul lui Meghan Markle si al printului Harry, obligat sa respecte o regula regala, chiar daca parintii nu mai sunt fete publice Iain MacMarthanne, expert in Casa Regala, a .

Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionarul care a umilit-o

In momentul in care Meghan Markle s-a mutat in Statele Unite ale Americii, unul dintre cei mai puternici oameni din lume a avut o replica acida. Aceasta n-a ramas datoare. Cum s-a razbunat Meghan Markle pe milionar Este vorba de nimeni altul decat Donald Trump. Acesta le-a adresat un mesaj care dadea de inteles ca .

Singura favoare pe care Regina Elisabeta i-a facut-o sotului sau. E vorba de Archie, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle

Suverana, care este cel mai longeviv monarh pe care l-a avut vreodata Regatul Britanic, nu se da inca de pe tronul Angliei. Poate ultima figura regala ca la carte, crescuta cu rigorile si traditiile unei monarhii vechi de cand lumea, Regina Elisabeta este, totusi, deosebit de adaptabila la nou, lucru care a ajutat in cazul .

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA! Mesajul transmis de Ducesa de Sussex

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze la alegerile din noiembrie. Potrivit Ducesei de Sussex, cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma.

Meghan Markle se implica in alegerile din SUA. Le-a transmis femeilor sa mearga la urne

Meghan Markle le indeamna pe femeile din SUA sa voteze in numar cat mai mare la alegerile din noiembrie. Ducesa de Sussex a transmis ca cei care nu vor vota vor fi partasi la ceea ce va urma, potrivit Mediafax.

Alegeri prezidentiale in SUA: Meghan Markle lanseaza un apel la schimbare

Actrita americana Meghan Markle, sotia printului Harry, a renuntat joi la neutralitatea ce ii caracterizeaza in mod normal pe membrii familiei regale britanice, lansand un apel la schimbare la viitoarele alegeri prezidentiale din SUA, din 3 noiembrie.

Oana Roman, adevarul despre slabit. Cum a reusit sa dea jos atatea kilograme: Lumea spune ca m-am operat

Oana Roman, satula sa i se spuna ca a ajuns la operatii pentru a slabi, a aratat cum a reusit sa dea jos kilogramele de pe ea. Cum a reusit Oana roman sa dea jos atatea kilograme in numai opt luni de zile, dupa un adevarat tur de forta, Oana Roman a reusit o modelare .

S-a aflat adevarul despre Gabriel de la Puterea Dragostei. Ce a facut in urma cu 2 luni, de fapt

Un concurent nou a a intrat in acesta zi in casa Puterea Dragostei. Acesta este originar din Galati, iar numele lui este Radu George Gabriel. Ce a facut in urma cu doua luni Gabriel de la Puterea Dragostei Gabriel, un tanar in varsta de 23 de ani a venit in casa Puterea Dragostei pentru a-si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )