Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce le ureaza Nastase, din inchisoare, romanilor.

România Liberă România Liberă,
Ce le ureaza Nastase, din inchisoare, romanilor.

Fostul premier Adrian Nastase, aflat in detentie in penitenciarul Jilava, le ureaza romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, La multi ani! si subliniaza ca indiferent de locul unde suntem trebuie sa ne amintim mereu de insemnatatea zilei de 1 decembrie. La multi ani, romani! La multi ani, Romania! Astazi este Ziua Nationala a Romaniei, o sarbatoare de care, indiferent unde ne-am afla, in tara sau dincolo de granite, trebuie sa ne amintim. Cred acest lucru nu pentru ca vad lucrurile intr-o . continuă pe România Liberă

Lazaroiu COMENTEAZA promisiunea lui Ponta ca-l scoate pe Nastase din iNCHISOARE.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza recenta declaratie a premierului Victor Ponta, rugat sa-l scoata pe Adrian Nastase din inchisoare. Ponta: o sa-l scoatem pe Nastase din inchisoare. De fapt ar putea sa ii elibereze pe toti dupa 9 decembrie. Sa sparga lacatele si sa le dea drumul. Eventual ne baga pe noi ceilalti ca sa nu stea puscariile goale, scrie Sebastian Lazaroiu. Reactia consilierului prezidential vine dupa ce prim-ministrul Victor Ponta a discutat, intr-o .

Premierul Ponta: il vom scoate pe Adrian Nastase din inchisoare

Premierul Victor Ponta a spus, joi, ca il va scoate pe fostul premier Adrian Nastase de la inchisoare. Declaratia a fost facuta la Braila, in timp ce seful Executivului se afla intr-o vizita electorala,.

Fostul premier kosovar Ramush Haradinaj, achitat de TPI.

Tribunalul Penal International TPI) pentru fosta Iugoslavie l-a achitat din nou, joi, pe fostul premier kosovar Ramush Haradinaj de acuzatii de crime de razboi comise in timpul Razboiului de independenta din Kosovo 1998-1999), relateaza AFP, conform Mediafax. Camera va considera nevinovat de toate capetele din actul de acuzare, a declarat judecatorul Bakone Justice Moloto in cadrul unei sedinte publice, la Haga, unde se afla sediul TPI.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )