Libnet.ro
UNICEF

12:30

in urma atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuwait, Marea Britanie a sporit nivelul de securitate pentru turneul de la Wimbledon

B1 B1,
in urma atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuwait, Marea Britanie a sporit nivelul de securitate pentru turneul de la Wimbledon

Dupa cele trei atentate care s-au petrecut sambata in Franta, Tunisia si Kuwait, politia britanica a revizuit planul de securitate pentru turneul de la Wimbledon, scrie The Guardian. Potrivit jurnalistilor. continuă pe B1

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Spania a ridicat nivelul de alerta antiterorista in urma atentatelor de vineri din Franta, Tunisia, Kuweit si Somalia

Dupa valul de atentate de vineri, Spania a ridicat nivelul de alerta antiterorista de la patru, la cinci, potrivit unui anunt al ministrului de interne spaniol, Jorge Fernandez Diaz. in mod provizoriu, a fost decis.

VAL de ATENTATE pe trei continente. Franta, Tunisia, Kuwait, Somalia, tinte ale atacatorilor

Teroare in lume, dupa un val de atentate care au avut loc pe trei continente. in nordul Tunisiei, mai multi teroristi au ucis 38 de oameni, majoritatea turisti. Organizatia extremista Stat Islamic a.

Spania si Italia au ridicat nivelul alertei teroriste in urma atentatelor de vineri

In urma atentatelor comise vineri in Franta, Tunisia si Kuwait, soldate cu zeci de morti, Spania si Italia au ridicat nivelul alertei teroriste, iar Cehia a sporit masurile de securitate. relateaza presa internationala.

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

TEROARE pe trei continente: Atentate cu zeci de morti in Franta, Tunisia si Kuweit

Trei atentate cu zeci de morti au avut loc, vineri, in Franta, Tunisia si Kuweit. Doua dintre atentate au fost revendicate de gruparea terorista Stat Islamic.

Autorul atacului din Franta a trimis selfie-ul macabru in Siria

Suspectul retinut in cazul atacului, de vineri, din Franta a trimis selfie-ul pe care si l-a facut cu capul sefului sau unui destinatar care se afla in Siria.

Suspectul retinut in cazul atacului din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Suspectul retinut in cazul atacului terorist de vineri de la o uzina chimica din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful, a declarat duminica o sursa apropiata anchetei, citata de Reuters in pagina electronica.

Autorul atacului din Franta a MARTURISIT in fata procurorilor

Suspectul retinut in cazul atacului de vineri de la o uzina chimica din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful, informeaza Mediafax citand surse din presa straina.

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Yassin Salhi, barbatul suspectat ca a incercat sa arunce in aer o uzina din Franta si ca si-a decapitat seful, a recunoscut crima, a declarat o sursa din cadrul anchetei, potrivit AFP. Salhi a refuzat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )