Libnet.ro
UNICEF

20:30

Urmatoarea adversara a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor acuza probleme mari: Parca nu am creier

Adevărul Adevărul,
Urmatoarea adversara a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor acuza probleme mari: Parca nu am creier

Simona Halep o va intalni in ultima faza a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor pe Elina Svitolina, jucatoare care a bifat doua infrangeri pana acum. continuă pe Adevărul

Si-a abandonat scoala! Dezvaluiri din viata Carolinei Garcia, adversara Simonei Halep de la Singapore

Simona Halep o va intalni la Singapore pe Caroline Garcia, cea mai buna jucatoare a Frantei in acest moment, conform clasamentului WTA. Ascensiunea Carolinei Garcia a coincis cu decaderea.

Si-a abandonat scoala! Dezvaluiri picante din viata Carolinei Garcia, adversara Simonei Halep de la Singapore

Simona Halep o va intalni azi la Singapore pe Caroline Garcia, cea mai buna jucatoare a Frantei in acest moment, conform clasamentului WTA.

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara de la Turneul Campioanelor. Cu cine va juca miercuri si care este scorul intalnirilor directe cu aceasta

Simona Halep a invins-o cu 6-4, 6-2 pe Caroline Garcia, in primul meci de la Turneul Campioanelor, dupa o evolutie convingatoare.

Clasamentul in Grupa Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul in Grupa Rosie, cea in care evolueaza Simona Halep la Turneul Campioanelor.

Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva dupa victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a facut o analiza la cald a jocului lui Halep, dupa victoria acesteie in fata Carolinei Garcia. Principalul atuu al Simonei a fost serviciul. in .

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia, luni, in primul meci in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor, cu 6-4, 6-2.

Crucificata pe nedrept! Cum a ajuns Caroline Garcia, adversara de azi a Simonei Halep, sa fie urata de romani pentru un gest pe care nu l-a facut

Simona Halep debuteaza azi la Singapore impotriva jucatoarei din Franta, Caroline Garcia, care a avut parte pe nedrept de un linsaj mediatic pentru un gest pe care nu l-a comis.

Anuntul Simonei Halep inainte de meciul cu Svitolina, de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a pierdut meciul jucat impotriva lui Caroline Wozniacki, 0-2 la seturi, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Daneza si-a adjudecat clar cele doua seturi, cu 6-0, 6-2. in urma acestui.

Care a fost mesajul Simonei Halep, dupa victoria impotriva Carolinei Garcia in cadrul Turneului Campioanelor

Simona Halep a sustinut luni o conferinta de presa, dupa victoria in fata Carolinei Garcia de la Turneul Campioanelor, potrivit Mediafax.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in fata testului de rezistenta numit Caroline Wozniacki (de la ora 14:30)

Cu o conditie fizica foarte buna, Caroline Wozniacki este una din maratonistele circuitului WTA, Simona Halep avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau si de un bun joc de picioare pentru a nu avea probleme in meciul de miercuri. Daneza a invins-o pe Simona in ultima intalnire directa, dar era vorba de o alta suprafata, iarba, si de un alt moment al sezonului. Partida de la Turneul Campioanelor va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )