Libnet.ro
UNICEF

21:30

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala, informeaza sursele de presa. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o reprezinta, va castiga toate colegiile din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

USL: Vom castiga toate colegiile din Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si seful PSD, Victor Ponta, se arata increzatori in ceea ce priveste rezultatul alegerilor parlamentare din Capitala. Cei doi sunt de parere ca USL, alianta pe care o.

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti, la ora 14.00.

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14. 00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste, care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa in alegeri George Becali, potrivit Mediafax. Lista candidatilor ARD Bucuresti pentru alegerile parlamentare va fi depusa marti, in jurul orei 14. 00, la Biroul Electoral Muncipal, candidatii urmand sa se intalneasca la sediul .

USL a depus dosarele candidatilor la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti

Liderii PSD si PNL ai filialelor din Bucuresti, Ecaterina Andronescu si Eugen Nicolaescu, au depus, luni, la Biroul Electoral Municipal BEM), dosarele celor 40 de candidati din partea USL la alegerile parlamentare.

Fuga de electorat a marilor politicieni. Vezi cine candideaza in colegiile din Bucuresti.

Colegii usoare, cu contracandidati necunoscuti - aceasta a fost deviza dupa care au pornit in cursa pentru un loc in Parlament liderii principalelor partide politice. Decizia lui Crin Antonescu de a fugi in Teleorman, judet cunoscut ca fief al USL, este doar cel mai mediatizat exemplu al modului cum inteleg politicienii romani sa infrunte electoratul. Astazi este ultima zi in care partidele politice mai pot depune listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, in urma .

Dosarele candidatilor ARD pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse marti

Dosarele candidatilor ARD la parlamentare pentru colegiile din Bucuresti vor fi depuse la BEM, marti, in jurul orei 14:00, printre cei propusi numarandu-se Gheorghe Udriste care ar urma sa candideze in colegiul de deputat din Sectorul 6 unde, din partea USL, va participa George Becali.

Enel intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti ...

Enel Distributie Muntenia S. intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, informeaza Agerpres. Vineri, in municipiul Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 07:00 - 12:00, in zona Soseaua Bucuresti - Ploiesti, str. Ion Zavoi nr. 42-44, str. Verii, str. Profetului. Intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, curentul .

Compania austriaca S+B a investit 20 milioane de euro in renovarea unei cladiri din Bucuresti

Compania austriaca S+B Gruppe AG a investit 20 de milioane de euro in reconstructia unei cladiri de pe Bulevardul Magheru din Bucuresti, unde sunt disponibili 2. 750 de metri patrati de birouri si 1. 200 de metri patrati de spatii comerciale, a anuntat dezvoltatorul.

IAB Europe lanseaza un calendar online pentru toate evenimentele din industria de marketing digital

IAB Europe va lansa DIVE Europe, un website care reuneste toate evenimentele viitoare ce promoveaza marketingul digital din Europa.

Jean Padureanu, jefuit in plina zi, in zona Panduri din Bucuresti

Jean Padureanu, presedintele formatiei Gloria Bistrita, a fost jefuit in plina strada in Bucuresti, informeaza RTV. Cand sa urc scarile in bloc m-am dezechilibrat si m-am trezit ca cineva imi da un branci. Am cazut si m-am lovit la maini si la cap. Un individ tragea sa imi ia geanta. Vazand ca nu poate, mi-a smuls borseta, care imi alunecase. Nu aveam bani in ea. Doar pasaportul, niste acte ale clubului si stampila clubului. L-a ruga sa mi le dea inapoi, sa le arunce in fata casei, a precizat Padureanu, intr-o interventie la RomaniaTV.

Indicele rezidential, in scadere cu 3,8%. Vezi care sunt zonele din Bucuresti si din tara unde preturile apartamentelor a crescut

Indicele rezidential la nivel national al Romaniei a scazut cu -3,8% in al treilea trimestru din 2012 anuland castigurile din trimestrele anterioare ale anului si totalizand o reducere nesemnificativa de -0,4% de la inceputul anului 2012, se arata intr-un Raport al Bancpost. Indicele a atins in prezent cel mai mic nivel din ultimii 6 ani, situandu-se usor mai jos decat nivelul trimestrului 3 din 2006. Reducerea totala a preturilor inregistrata anul acesta este cea mai mica de dupa 2008 si arata o imbunatatire a conditiilor de piata si o stabilizare a preturilor in raport cu anii precedenti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )