Libnet.ro
UNICEF

08:00

USR intentioneaza sa conteste legea salarizarii la CCR si cere demisia ministrului Muncii

Hotnews Hotnews,
 USR intentioneaza sa conteste legea salarizarii la CCR si cere demisia ministrului Muncii

USR ia in calcul sa conteste legea salarizarii bugetarilor la Curtea Constitutionala si cere demisia Olgutei Vasilescu din functia de ministru al Muncii, a anuntat marti Cristian Seidler, deputat al Uniunii Salvati Romania, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Voi recomanda PNL sa nu atace Legea salarizarii la CCR, pentru ca este responsabilitatea exclusiva a PSD

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat ca va recomanda PNL sa nu atace Legea salarizarii unitare la Curtea Constitutionala, pentru ca este responsabilitatea exclusiva a PSD, sustinand ca nu mai e mult pana cand se va vedea ca e o simpla promisiune electorala a PSD si va fi un esec.

USR cere demisia Olgutei Vasilescu din functia de ministru al Muncii

Deputatul USR Cristian Seidler a declarat marti ca USR ia in calcul sa conteste legea salarizarii bugetarilor la Curtea Constitutionala si a cerut demisia Olgutei Vasilescu din functia de ministru al.

USR cere demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe motiv ca proiectul Legii salarizarii e facut pe genunchi

USR cere demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe motiv ca legea salarizarii unitare este o lege facuta pe genunchi, care a reusit performanta sa nemultumeasca pe toata lumea.

Cine sunt liberalii care au votat pentru Legea salarizarii PSD

Liberalii s-au abtinut la votul final din Camera Deputatilor la Legea salarizarii promovata de PSD, insa tot au fost cinci care au votat pentru. Deputatii USR au votat impotriva, in timp ce din partea PMP a fost un vot pentru, iar restul s-au abtinut.

Judecatorii din Sectorul 3, nemultumiti de Legea salarizarii. CSM: Am trimis la Camera Deputatilor o varianta a grilei salarizarii, agreata de magistrati

Angajatii Judecatoriei Sectorului 3 din Bucuresti au anuntat ca, in intervalul 10 - 12, vor suspenda activitatea institutiei. Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor nemultumiri privind Legea salarizarii unitare, potrivit Mediafax.

Legea salarizarii, adoptata de deputati. Dragnea i-a certat pe Grindeanu si Viorel Stefan ca nu au sustinut legea in Parlament: O sa reglam asta in interior!

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Legea salarizarii, aceasta urmand sa ajunga pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. De la tribuna Parlamentului, Dragnea a raspuns criticilor si a insistat .

Legea salarizarii a fost adoptata de Camera Deputatilor, forul decizional. Principalele prevederi ale proiectului legislativ

UPDATE:Legea Salarizarii unitare a fost adoptata de Parlament,aceasta fiind votata inclusiv de parlamentari ai opozitiei. Legea a fost supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor, unde s-au.

Comisia de Munca a aprobat Legea Salarizarii Unitare: Miercuri, votul final in plenul Camerei Deputatilor

Dupa o zi plina de scandal in Parlament, legea salarizarii unitare a trecut primul hop si a fost avizata de catre Comisia pentru munca si protectie sociala din cadrul Camerei Deputatilor. Actul a fost av.

VIDEO Sorin Grindeanu, despre legea Salarizarii unice: Nu exista niciun fel de disensiune, impactul total ne situeaza in parametri normali ca efort bugetar. Vezi ce spune premierul despre o posibila remaniere, despre legea salarizarii si alte teme de int

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut marti ca nu exista niciun fel de disensiune legat de legea Salarizarii unice, afirmand ca impactul bugetar, aproape 76 miliarde de lei, ne situeaza in parametri normali ca si efort bugetar. Discutiile de marti au fost normale, obisnuite, pe tema noutatilor aparute. Asemenea intalniri sunt saptamanale, fie la sediul Guvernului fie la sediul Finantelor. Pana luni, dl. ministru Viorel Stefan-n. red) va trebui sa imi prezinte termenele de implementare l problemele discutate, a spus marti Grindeanu.

De ce nu s-a dus Grindeanu la votul pentru legea salarizarii: Nu a fost invitat - surse

Premierul Sorin Grindeanu nu a fost miercuri in Camera Deputatilor cand s-a votat pentru Legea salarizarii pentru ca nu a fost invitat, au declarat HotNews surse din Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )