Libnet.ro
UNICEF

13:15

Utile: Fumatul afecteaza toate organele corpului; Cele mai cautate si mai banoase job-uri ale viitorului; Fructele sunt mai sanatoase decat sucul lor

Hotnews Hotnews,
 Utile: Fumatul afecteaza toate organele corpului; Cele mai cautate si mai banoase job-uri ale viitorului; Fructele sunt mai sanatoase decat sucul lor

Cum sa rezisti tentatiei de a-ti insela partenerul? Aproape ca nu exista cuplu in care, macar o data, unul dintre parteneri sa nu fi fost tentat sa insele. Cinci alimente care afecteaza libidoul masculin. Dieta influenteaza atat starea de sanatate generala, cat si viata sexuala, iar acest lucru este valabil si in cazul barbatilor. continuă pe Hotnews

Fumatul afecteaza toate organele corpului.

Fumatul afecteaza toate organele corpului, putand sa cauzeze, pe langa cancer pulmonar, numeroase afectiuni grave, a avertizat vineri, intr-un raport, seful interimar al directiei pentru sanatate publica din Statele Unite, informeaza Mediafax. La jumatate de secol dupa publicarea primului raport . ), care a stabilit pentru prima oara o legatura intre tigari si cancerul pulmonar, lista deja lunga a maladiilor provocate de tutun si fumatul pasiv continua sa creasca, a subliniat medicul Boris .

Fumatul afecteaza toate organele corpului

Fumatul afecteaza toate organele corpului, putand sa cauzeze, pe langa cancer pulmonar, numeroase afectiuni grave, a avertizat vineri, intr-un raport, seful interimar al directiei pentru sanatate publica din Statele Unite, informeaza AFP .

RAPORT: Fumatul afecteaza TOATE organele din corpul uman

Fumatul afecteaza toate organele corpului, putand sa cauzeze, pe langa cancer pulmonar, numeroase afectiuni grave, a avertizat vineri, intr-un raport, seful interimar al directiei pentru sanatate publica din .

Raport recent. Tutunul afecteaza toate organele. Ce boli provoaca fumatul

Un raport recent arata ca fumatul afecteaza toate organele corpului, putand sa cauzeze nu doar cancer pulmonar ci si alte afectiuni grave precum diabetul sau atacul vascular cerebral. Raportul a fost prezentat de seful directiei pentru sanatate publica din SUA. in Romania se estimeaza ca la fiecare 16 minute un fumator moare de cancer pulmonar, dar si ca anual, 33. 000 de cetateni de la noi din tara sunt rapusi de aceasta boala.

Studiu: Fumatul afecteaza aproape toate organele si contribuie la declansarea unor boli grave

Fumatul afecteaza toate organele si contribuie la declansarea unor boli grave precum cancerul pulmonar, potrivit unui raport care face bilantul a 50 de nai de lupta impotriva acestui fenomen, prezentat, vineri,.

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe.

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si.

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE.

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova. Conform datelor prezentate pe site-ul ministrului delegat, nivelul tarifelor va fi de 5,7 lei fara TVA, 7 lei cu TVA pentru un autoturism, pentru toti cei 60 km, de la intrarea pe podul Breaza si pana la iesirea in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )