Libnet.ro
UNICEF

08:30

Uztel, profit net in scadere cu peste 60%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uztel, profit net in scadere cu peste 60%

Profitul net al companiei ploiestene Uztel, aflata in insolventa, a scazut in primul semestru cu 61,56% comparativ cu perioada similara a anului precedent, de la 763. 463 lei la 293. 447 lei, se arata intr-un raport al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profit in scadere cu 45% pentru Transgaz

Transgaz simbol TGN) a inregistrat un profit net de 130,14 milioane lei, in primul semestru al anului, in scadere cu 45% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti.

Artego a inregistat un profit net cu 64,93% mai mare, in primul semestru

Artego Tg. Jiu simbol ARTE) a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit net de 5,08 milioane lei, in crestere cu peste doua milioane lei 64,93%) fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

SAP: Peste 60% dintre romani folosesc dispozitivele mobile personale in interes de serviciu

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, potrivit estimarilor SAP Romania, subsidiara locala a furnizorului german de solutii software pentru business SAP.

Profit net de 514,6 milioane lei pentru FP in primul semestru

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primul semestru, un profit net auditat de 514,6 milioane lei, in scadere comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net a fost de 573,9 milioane lei, conform raportului semestrial.

Profit net de 4,24 milioane lei pentru BVB in primul semestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net in valoare de 4,24 milioane lei, echivalentul unui rezultat net pe actiune de 0,55 lei, se arata intr-un raport al BVB.

Electromagnetica a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 11,6 milioane lei

Electromagnetica simbol ELMA) a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit net de 11,6 milioane lei, in crestere cu 27,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Peste 60% din romani folosesc gadgeturile mobile la munca, dar companiile uita de riscurile de securitate

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, potrivit estimarilor SAP Romania. Printre cele mai active companii care permit aceasta practica se numara cele din domeniul media, retail si productie, insa majoritatea omit implementarea unor solutii de securitate.

SAP: Peste 60% dintre romani folosesc dispozitivele mobile personale in interes de serviciu

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, potrivit estimarilor SAP Romania, subsidiara locala a SAP AG, liderul.

Peste 60% dintre romani folosesc dispozitivele mobile personale in interes de serviciu.

Peste 60% dintre romani utilizeaza cel putin o data pe zi dispozitivele mobile personale in interes de serviciu, iar jumatate dintre companiile private incurajeaza aceasta tendinta, transmite Mediafax. Printre cele mai active companii care permit aceasta practica se numara cele din domeniul media, retail si productie, insa majoritatea omit implementarea unor solutii de securitate si gestiune integrata a dispozitivelor mobile, situatie care expune organizatiile la riscuri considerabile, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )