Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un vaccin pentru noul coronavirus a produs anticorpi la soareci si porci de Guineea

Adevărul Adevărul,
Un vaccin pentru noul coronavirus a produs anticorpi la soareci si porci de Guineea

Un vaccin experimental pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus dezvoltat de compania americana Inovio Pharmaceuticals, specializata in imunoterapie, a produs anticorpi si reactii ale sistemului imunitar la soareci si porci de Guineea, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

O asistenta de la Ambulanta Olt, confirmata cu noul coronavirus. Toti colegii de tura sunt in izolare

O asistenta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt are test pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internata in spitalul din localitatea de domiciliu.

Pacientii testati a doua oara pozitiv pentru noul coronavirus nu sunt contagiosi

Pacientii vindecati de noul coronavirus nu sunt contagiosi. Cercetatorii au dovezi ca pacientii care sunt testati pozitiv pentru coronavirus dupa recuperare nu sunt capabili sa transmita infectia si ar putea avea anticorpi care ii impiedica sa se imbolnaveasca din nou.

Indicele SP 500 a inchis la maximul ultimelor 10 saptamani, sustinut de datele privind eficacitatea unui vaccin pentru coronavirus si de promisiunile unor noi masuri de stimulare

Actiunile de pe Wall Street au evoluat luni in crestere, iar indicele SP 500 a inchis la cel mai ridicat nivel din ultimele 10 saptamani, sustinute de datele incurajatoare referitoare la un posibil vaccin pentru noul coronavirus si de promisiunile privind adoptarea unor noi masuri de stimulare pentru economia afectata de pandemie, transmite Reuters.

FOTO Transformarea radicala suferita de un barbat contaminat cu noul coronavirus

Un asistent medical din Statele Unite a distribuit pe retelele de socializare fotografii dinainte si dupa imbolnavirea de covid-19, pentru a arata cum boala cauzata de noul coronavirus i-a afectat organismul.

Mesajul lui Alexandru Rafila, membru OMS, pentru romanii care cred ca noul coronavirus nu exista

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie si membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Alexandru Rafila, este de parere ca persoanele care cred ca noul coronavirus nu exista sunt oameni.

Noul coronavirus devoreaza intestinul in cateva saptamani. Anuntul sumbru facut de un specialist gastroenterolog

Noul coronavirus este un virus multiorgan: nu ataca numai plamanii, ci si creierul, inima, pielea si tractul gastrointestinal, despre care se vorbeste putin, dar reprezinta o cale de acces importanta pentru virus, a declarat, intr-un interviu exclusiv, Prof. Dr. Antonio Gasbarrini, directorul unitatii de medicina interna si gastroenterologie de la Policlinica Agostino Gemelli din Roma.

Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu ar fi real. Reprezentantul OMS al Romaniei considera ca ca frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata.

inca cinci decese provocate de noul coronavirus. Bilantul a ajuns la1.156

Inca cinci romani au pierdut lupta cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile. Bilantul victimelor COVID-19 a ajuns la 1156.

Prefectul a cerut control din partea Ministerului Sanatatii la Ambulanta Olt. 15 angajati sunt infectati cu noul coronavirus

Numarul angajatilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 15, in cadrul Serviciului Judetean de Urgenta Slatina. Prefectul a cerut un control in cadrul institutiei.

Evaluare Nationala 2020. Cum vor sustine examenele de Evaluare Nationala elevii carantinati sau confirmati pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Educatiei si Cercetarii va avea grija ca elevii izolati si cei infectati cu noul coronavirus sa sustina Evaluarea Nationala dupa o procedura speciala. Aceasta este una dintre modificarile pe ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )