Libnet.ro
UNICEF

14:00

Val de viroze in sezonul rece, cu 5% mai mult decat anul trecut: Medicii avertizeaza asupra medicamentelor luate dupa ureche

B1 B1,
Val de viroze in sezonul rece, cu 5% mai mult decat anul trecut: Medicii avertizeaza asupra medicamentelor luate dupa ureche

Sezonul rece a venit cu un val de viroze, in special in randul copiilor. Medicii sunt ingrijorati mai ales ca multi pacienti aleg sa se trateze acasa, cu antibiotice, in loc sa mearga la control. Deja peste. continuă pe B1

Judetul Arad are cu trei mii de angajati mai mult decat anul trecut

Datele Directiei Judetene de Statistica Arad arata faptul ca judetul nostru sta tot mai bine la capitolul persoanelor angajate. in luna septembrie a acestui an erau inregistrati 123. 384 de angajati, cu 229 de angajati mai multi decat in luna august si cu aproape 3. 000 de angajati mai multi decat in luna septembrie a anului trecut.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Stocare pentru un mileniu: Cele mai noi SSD-uri pot rezista mai mult decat te-ai astepta

Fata deprimele SSD-uri ajunse pe piata, cele mai noimodele pot rezista pana la 1. 000 de ani de transfer de fisiere sustinut. Cei de la The Tech Report au publicat zilele trecute rezultatele unui test foarte ambitios referitor la durata de viata a SSD-urilor. Acesta avea ca scop masurarea in conditii cat mai realiste a perioadei de trafic de date sustinut pe care o poate suporta un astfel de mediu de stocare. in plus, se dorea compararea rezultatelor cu durata de [].

Gabriel Dumitrascu: Costul apei la companiile energetice este prea mare. La Nuclearelectrica a ajuns sa fie mai scumpa decat uraniul

Companiile energetice sunt afectate de costul prea mare al apei utilizate in producerea energiei electrice, a afirmat joi Gabriel Dumitrascu, director in cadrul Departamentului pentru Energie, in cadrul unei conferinte pe teme energetice. Acesta a dat exemplul companiei Nuclearelectrica care ar fi ajuns sa cheltuiasca mai mult pe apa decat pe uraniu.

Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA. 2015 va fi un an.

Simona Halep: O victorie intr-un Grand Slam ar fi o satisfactie mai mare decat primul loc in WTA

O victorie la un turneu de Grand Slam ar reprezenta o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, a declarat jucatoarea de tenis Simona Halep, transmite corespondentul Mediafax .

Romanii traiesc, in medie, mai putin decat ceilalti europeni

Romanii traiesc, in medie, mai putin decat locuitorii celorlalte state din Uniunea Europeana. O arata un studiu al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, in care se dezvaluie ca in spatiul.

Google recunoaste ca advertiserii isi irosesc banii pe mai mult de jumatate din reclamele online

Reclamele online reprezinta circa 20% din domeniul publicitatii si peste 90% din veniturile unor giganti ai intrenetului precum Google si Facebook, insa nimeni nu are certitudinea ca ele funtioneaza. Aceasta incertitudine s-a accentuat saptamana aceasta, dupa ce Google a anuntat ca 56,1% din reclamele de pe internet nu sunt niciodata la vedere - adica vizibile pe monitoare timp de o secunda sau mai mult, relateaza Quartz.

Cati bani s-au strans in medie pana acum in conturile celor 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult in sistemul pensiilor private obligatorii

6,2 milioane de romani erau inregistrati in sistemul pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie 2014, insa dintre acestia numai 3,19 milioane de participanti au avut contributii lunare repetitive de la demararea acestui sistem mai 2008) si pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, arata datele prezentate joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cati bani s-au strans in conturile lor? Valoarea medie a unui cont pentru toti cei 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult pana acum in sistem a ajuns la aproape 950 euro la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Motorola, mai buna decat Google: Aduce Android 5.0 Lollipop pe Moto G din 2013

Motorola este pana acum cea mai rapida companie care sa isi actualizeze telefoanele. Cel mai bun telefon de buget din 2013 primeste Android 5. 0 Lollipop. Motorola s-a achitat inca de la mijlocul lunii noiembrie de actualizari pentru Moto X si Moto G lansate in 2014, dar acum trece la treaba si cu Moto G lansat in 2013. Astfel, incepand din India, telefonul primeste Android 5. 0 Lollipop, informeaza GSMArena. Pana acum, Motorola este cel mai activ producator, intrecand Samsung, LG sau [].

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )