Libnet.ro
UNICEF

17:00

Valcov promite un PIB cat media UE in 10-12 ani. Sunt intr-adevar sanse sa ajungem atat de repede din urma Italia?

România Liberă România Liberă,
Valcov promite un PIB cat media UE in 10-12 ani. Sunt intr-adevar sanse sa ajungem atat de repede din urma Italia?

Promisiunile ministrului Darius Valcov presupun ca Romania sa aiba an de an, timp de 12 ani, o crestere economica reusita pana in prezent doar de catre China, in jurul a 8% din PIB, afirma economistii. continuă pe România Liberă

Darius Valcov, despre PIB: in 10-12 ani, vrem ca Romania sa ajunga la un nivel care sa depaseasca media UE

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de la B1 TV ca doreste ca in maxim 12 ani sa duca PIB Romaniei la un nivel care sa fie peste media Uniunii Europene.

Va ajunge Romania din urma Italia in 10-12 ani?

Promisiunile ministrului Darius Valcov presupun ca Romania sa aiba an de an, timp de 12 ani, o crestere economica reusita pana in prezent doar de catre China, in jurul a 8% din PIB, afirma economistii.

Ministrul Valcov, la B1 TV: Avem un plan cu viziune si in 10 ani vom duce Romania peste media europeana la PIB/locuitor / De la 1 ian 2016 produsele de baza vor fi mai ieftine cu 20%

E pentru prima data din anii 90 cand se vine icu un plan cu viziune si strategie facut exclusiv de expertii din mediul de afaceri. Scopul e ca in 10-12 ani, Romania sa ajunga la un nivel care sa depaseasca media UE in ceea ce priveste PIB-ul pe cap de locuitor. Venim cu o viziune multianuala, nu doar pentru anul viitor. Urmeaza sa discut cu presedintele Iohannis pe tema bugetului, a declarat Ministrul de Finante Darius Valcov la B1 TV. Valcov a mai anuntat ca de la 1 ianuarie 2016 produsele de baza vor fi mai ieftine cu 20%, iar majoritatea produselor cu 6%. Valcov: Reducerea TVA va fi anuntata cu o luna inainte de a fi aplicata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )