Libnet.ro
UNICEF

18:00

Valerian Vreme, audiat in dosarul Posta. Ce a declarat fostul ministru la iesirea din DNA

Antena3 Antena3,
Valerian Vreme, audiat in dosarul Posta. Ce a declarat fostul ministru la iesirea din DNA

UPDATE - Valerian Vreme a declarat, marti, dupa ce a fost audiat la DNA in calitate de martor, ca el crede ca i-a convins pe anchetatori ca nu are nicio implicare in dosarul in care exista indicii ca a di. continuă pe Antena3

Valerian Vreme, despre dosarul Posta Romana: Am fost chemat la DNA ca martor. S-au lamurit lucrurile in privinta neimplicarii mele (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme a fost audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Vreme a fost chemat la DNA pentru a da explicatii in dosarul Posta Romana , in calitate de martor. in.

Fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme, audiat ca martor la DNA, in dosarul Posta Romana

Fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme a ajuns marti dimineata la sediul Directiai Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Posta Romana, informeaza B1 TV. La sosir.

Fostul ministru Valerian Vreme, citat la DNA pentru a fi audiat in dosarul Posta Romana

Fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme este citat la DNA, pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care fostul secretar de stat Constantin Fecioru a fost arestat la domiciliu pentru ca a participat la distribuirea corespondentei Postei Romane, fara incasarea pretului serviciului.

Fostul ministrul al Comunicatiilor, audiat in dosarul Posta Romana

Fostul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, a venit, marti, la DNA, unde este audiat, in calitate de martor, in dosarul Posta Romana.

Valerian Vreme: Cred ca s-a lamurit neimplicarea mea in dosarul Posta Romana

ACTUALIZARE 11:15 Fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme a declarat, marti, dupa ce a fost audiat la DNA in calitate de martor, ca el crede ca i-a convins pe anchetatori ca nu are nicio implicare in dosarul in care exista indicii ca a distribuit felicitari electorale prin Posta Romana, in mod ilegal.

Ce declaratii a facut Valerian Vreme, dupa audierea de la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat, marti, dupa ce a fost audiat la DNA, ca el crede ca i-a convins pe anchetatori ca nu are nicio implicare in dosarul Posta Romana.

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, este audiat la DNA intr-un dosar privind Posta Romana

Deputatul Valerian Vreme a fost citat marti la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat intr-un dosar privind Posta Romana. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, el va fi audiat in calitate de martor.

Fostul ministru de finante, Darius Valcov, ramane in arest preventiv: Decizia poate fi atacata

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis luni ca fostul ministru de finante, Darius Valcov, sa fie cercetat in continuare in stare de arest preventiv, desi acesta ceruse inlocuirea cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )