Libnet.ro
UNICEF

05:00

Valeriu Gheorghita: Pana pe 15 aprilie sunt ocupate 1,8 milioane de locuri pentru vaccinare, 73% din ele de persoane cu boli cronice, respectiv persoane cu varste peste 65 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Pana pe 15 aprilie sunt ocupate 1,8 milioane de locuri pentru vaccinare, 73% din ele de persoane cu boli cronice, respectiv persoane cu varste peste 65 de ani (VIDEO)

Din 26 ianuarie si pana pe 15 aprilie sunt ocupate 1,8 milioane de locuri pentru vaccinare la nivel national, iar 73% dintre acestea sunt ocupate de persoane cu boli cronice, respectiv persoane cu varste peste 65 de. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita a explicat care sunt persoanele care se pot vaccina fara programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a explicat care sunt persoanelecare se pot vaccina fara programare. in ceea ce priveste modalitatea de progamare,.

Valeriu Gheorghita: Putem asigura rapelul, dar daca vor interveni intarzieri sau diminuari in livrarea dozelor, aceste situatii se vor rasfrange asupra campaniei de vaccinare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat marti ca, deocamdata, sunt asigurate dozele de rapel, dar continuarea activitatilor de vaccinare depinde de momentul.

Valeriu Gheorghita: Avem 583 de centre de vaccinare anti-COVID-19 active in acest moment (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca la ora actuala exista 583 de centre de vaccinare la nivel national, dintre care 269 sunt cele care practic continua.

Valeriu Gheorghita, intrebat daca Romania si-a luat garantii privind datele de livrare: Am trimis o adresa oficiala catre Pfizer, dar nu s-a aprobat Nu pot sa va spun date suplimentare despre AstraZeneca (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a fost intrebat daca Romania si-a luat garantii cu privire la datele de livrare a vaccinurilor, in contextul in care atat.

Vaccinarea prioritara a profesorilor a ramas in aer din cauza lipsei de doze. Valeriu Gheorghita: Deschiderea scolilor nu e conditionata de administrarea vaccinului

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca redeschiderea scolilor pe 8 februarie nu e conditionata de vaccinare. Precizarea vine in contextul in ca.

Valeriu Gheorghita: cine se vaccineaza fara programare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, explica cine se vaccineaza fara programare.

Valeriu Gheorghita: Avem un deficit de 117.000 de doze. Persoanele care deservesc activitati esentiale si care au fost programate in intervalul 28 ianuarie - 11 februarie se translateaza cu 10 zile mai tarziu

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca avem un deficit de 117. 000 de doze de vaccin deoarece nu am primit atatea cate ar fi trebuit. Solutia.

Medicul Valeriu Gheorghita da asigurari ca etapa a treia nu va fi intarziata: Ramane luna aprilie pentru inceputul vaccinarii populatiei generale

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, a dat asigurari ca problemele legate de intarzierea distributiei dozelor de vaccin nu ar trebui sa dea peste cap debutul.

Valeriu Gheorghita: Parte din centrele de vaccinare in momentul de fata nu sunt deschise pentru programare, mai ales din mediul rural (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat ca o parte dintre centrele de vaccinare nu sunt deschise pentru programare in momentul de fata, mai ales din mediul.

VALERIU GHEORGHITA: Avem deficit de doze, se decaleaza cu 10 zile cei programati care deservesc zone esentiale

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheroghita, a declarat, marti, ca Romania are in prezent un deficit de 117. 000 de doze de vaccin anti-Covid, asa ca, incepand cu 28 ianuarie, se decaleaza cu zece zile toate persoanele programate care deservesc activitati esentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )