Libnet.ro
UNICEF

21:00

Valeriu Gheorghita: Romanii nu ar trebui sa isi piarda increderea in vaccinul produs de AstraZeneca

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Romanii nu ar trebui sa isi piarda increderea in vaccinul produs de AstraZeneca

Valeriu Gheorghita a preciat ca studiile potrivit carora vaccinul AstraZeneca ar avea o eficienta mai scazuta impotriva COVID-19 nu ar trebui sa ii faca pe romani sa isi piarda increderea in. continuă pe B1

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Pana acum nu au aparut reactii necunoscute la vaccinul anti-COVID-19. La nivel mondial sunt peste 100 de milioane de persoane vaccinate

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca, pana acum, nu s-au inregistrat reactii la vaccin care nu se regasesc in rezumatul caracteristicilor produsului.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de Covid

Vaccinul anti-Covid AstraZeneca protejeaza intr-o proportie foarte mare fata de formele severe de boala, iar studiile derulate de companie arata ca nu au fost inregistrate internari la pacientii vaccinati, a explicat presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, in contextul in care autoritatile din Africa de Sud au suspendat folosirea acestui vaccin.

VALERIU GHEORGHITA: Au fost raportate 2.489 de reactii adverse la vaccinul anti-COVID-19

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca, din 27 decembrie pana in prezent, au fost raportate 2. 489 de reactii adverse.

Valeriu Gheorghita: Nu trebuie sa facem un obicei din a lua tratament preventiv pentru a calma anumite tipuri de reactii adverse la vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a sustinut ca nu e deloc recomandat sa luam tratament preventiv pentru a diminua din efectele adverse pe care le pu.

Valeriu Gheorghita: Pentru vaccinurile AstraZeneca, a doua doza se face la opt saptamani. De ce nu va rezerva Romania dozele de rapel

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie pentru ca rapelul se face la 8 saptamani, timp suficient pentru a primi noi doze, a explicat Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Intentionam sa deschidem de la jumatatea lunii martie inca 200 de cabinete unde vom distribui vaccin de la Pfizer

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare impotriva Covid-19, Valeriu Gheorghita, a afirmat ca de la jumatatea lunii martie vor mai fi deschise inca 200 de cabinete de vaccinare, unde va fi distribuit vaccin de la Pfizer. El a adaugat ca, din luna februarie, vor fi deschise 180 de cabinete unde va fi utilizat vaccinul de la AstraZeneca, noteaza News. ro.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

VALERIU GHEORGHITA: Pana la 9 februarie au fost receptionate 1.236.449 de doze de vaccin anti-COVID, 981.610 au fost distribuite

Pana la data de 9 februarie, in Romania, au fost receptionate 1. 449 de doze de vaccin, de la Pfizer, Moderna si AstraZeneca, dintre care au fost distribuite 981. 610, a declarat, astazi, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )