Libnet.ro
UNICEF

22:00

Valeriu Munteanu il va sprijini pe Andrei Nastase in turul doi:Chemam pe toata lumea sa voteze impotriva luiIon Ceban

Adevărul Adevărul,
Valeriu Munteanu il va sprijini pe Andrei Nastase in turul doi:Chemam pe toata lumea sa voteze impotriva luiIon Ceban

Candidatul Partidului Uniunea Salavati Basarabia la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, a chemat alegatorii sa voteze impotriva socialistului Ion Ceban in turul doi al alegerilor locale din Chisinau. continuă pe Adevărul

Octavian Ticu il va sprijini pe Andrei Nastase in turul doi doar daca acesta va garanta ca nu va avea niciun fel de colaborare cu PSRM

Candidatul PUN la functia de primar de Chisinau, deputatul Octavian Ticu, cel care a obtinut 4,7% in scrutinul din Capitala, a declarat ca va depune tot efortul ca socialistul Ion Ceban sa nu ajunga la sefia Primariei Chisinau. Totodata, Octavian Ticu a mentionat ca este dispuis sa-l sprijine pe Andrei Nastase, insa cu o singura conditie.

VIDEO Dorin Chirtoaca indeamna alegatorii sa voteze pentru Andrei Nastase in turul doi din alegerile din Chisinau

Candidatul PL la functia de primar de Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a resemnat cu infrangerea inca de la anuntarea rezultatelor preliminare. Liberalul a indemnat alegatorii sa voteze in turul doi de scrutin contra socialistului Ion Ceban.

Ion Ceban ii propune lui Andrei Nastase formarea unei coalitii in CMC. Ce functii ofera socialistul lui Victor Chironda si Octavian Ticu

Socialistul Ion Ceban si candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, se vor intalni in turul doi al alegerilor locale din Capitala. Pana atunci, Ion Ceban ii propune contracandidatului sau formarea unei coalitii in Consiliul Municipal Chisinau, dupa ce socialistii au obtinut 22 de mandate, iar Blocul ACUM - 19 mandate, din totalul de 51.

LIVETEXT Rezultate alegeri Republica Moldova. Au fost prelucrate 154 de procese verbale in Chisinau: Ion Ceban 42,6%, Andrei Nastase 30,6%

Alegerile locale din Republica Moldova s-au incheiat. in Chisinau s-au prezentat la urnele de votare 36% din alegatori, iar in tara aproape 42%. Cel mai probabil, la Chisinau va exista turul doi de scrutin, care ar urma sa fie organizat peste doua saptamani, intre candidatul socialist Ion Ceban si candidatul Blocului ACUM, Andrei Nastase.

Alegeri in R. Moldova Socialistul Ion Ceban, in turul II cu proeuropeanul Andrei Nastase. Rezultate partiale

Candidatul PSRM, Ion Ceban, a obtinut 40,16%, iar cel al Blocului ACUM, Andrei Nastase-31,09%, in primul tur al alegerilor pentru Primaria Chisinaului, potrivit datelor centralizate de Comisia Electorala Centrala si citate de unimedia. info.

Ion Ceban si Andrei Nastase, principalii favoriti in cursa catre Primaria Chisinau. Primele date contureaza un duel intre socialisti si pro-europeni, in turul 2 al localelor din Republica Moldova

Ion Ceban 44,82%) din partea socialistilor si vicepremierul Andrei Nastase 29,37%) din partea Blocului ACUM sunt in pole-position catre turul al doilea al alegerilor pentru Primaria Chisinau, dupa procesarea.

Unionistii Valeriu Munteanu si Vlad Turcanu, sub 1% in alegerile locale din Chisinau

Candidatul Partidului Uniunea Salvati Basarbia la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, si candidatul Partidului Popular Romanesc, Vlad Turcanu, au luat sub 1% in alegerile lcoale din Capitala.

Valeriu Munteanu: Am votat pentru un Chisinau romanesc si european

Dupa ce si-a exercitat dreptul la vot in cadrul alegerilor locale din 20 octombrie, Valeriu Munteanu, candidatul Uniunii Salvati Basarabia, a declarat ca si-a dat votul pentru ca orasul Chisinau sa fie unul romanesc si european, transmite IPN.

Alegeri in R. Moldova Primele rezultate partiale arata un avans al socialistului Ion Ceban fata de proeuropeanul Andrei Nastase, in cursa pentru primaria Chisinau

Primele rezultate partiale ale alegerilor locale din Republica Moldova il dau pe socialistul Ion Ceban pe primul loc, in cursa pentru primaria Chisinaului, urmat de proeuropeanul Andrei Nastase.

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Au fost poate cele mai importante alegeri

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca aceste alegeri au fost cele mai importante din ultimii ani. Potrivit lui, scrutinul s-a desfasurat in conditii mult mai bune decat anterior si fara incidente semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )