Libnet.ro
UNICEF

22:00

Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, citat in calitate de suspect

B1 B1,
Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, citat in calitate de suspect

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriul Zgonea, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, informeaza B1 TV. Zgonea a fost. continuă pe B1

Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti. Surse: Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, suspectat de trafic de influenta

UPDATE:Potrivit unor surse judiciare, Valeriu Zonea ar fi acuzat de trafic de influenta. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat in anul 2013.

Valeriu Zgonea, citat la DNA Ploiesti. Fostul presedinte al Camerei Deputatilor este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Valeriu Zgonea, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, a ajuns miercuri la DNA Ploiesti. El este citat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, la DNA Ploiesti

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a ajuns, miercuri dimineata, la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, el are calitatea de suspect, fiind acuzat de fapte de coruptie.

Valeriu Zgonea, citat la DNA Ploiesti

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a ajuns, astazi dimineata, la DNA Ploiesti.

Valeriu Zgonea, audiat trei ore la DNA Ploiesti

ACTUALIZARE 14:22 Zgonea este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi primit 50. 000 de lei mita in 2013 si a mijlocit numirea intr-o functie de secretar de stat a fiicei unui om de afaceri, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:00 Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a parasit sediul DNA Ploiesti, dupa aproape trei ore de audieri, si a spus ca este vorba despre o ancheta in stadiu incipient, fara a da detalii despre motivele pentru care a fost citat in fata procurorilor.

Valeriu Zgonea, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 16:08 Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru o perioada de 60 de zile pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. *ACTUALIZARE 14:22 Zgonea este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi primit 50. 000 de lei mita in 2013 si a mijlocit numirea intr-o functie de secretar de stat a fiicei unui om de afaceri, potrivit Digi24 *ACTUALIZARE 14:00 Valeriu Zgonea, audiat trei ore la DNA Ploiesti.

VIDEO. Fostul presedintele al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este audiat la DNA Ploiesti, in calitate de suspect

Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, s-a prezentat, miercuri dimineata, la sediul DNA Ploiesti. El este audiat de procurori in calitate de suspect, conform surselor Rl.

VIDEO. Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pus sub control judiciar la DNA Ploiesti. Este cercetat pentru trafic de influenta. Procurorii sustin ca a intervenit pentru numirea in functia de secretar de stat a presedintei TSD Buzau

Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este urmarit penal pentru trafic de influenta. El ar fi primit 52. 000 de lei pentru numirea unei persoane in functia de secretar de stat.

VIDEO. Fostul presedintele al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, audiat la DNA Ploiesti. Este cercetat pentru trafic de influenta. Suma primita: 52.000 lei. Procurorii sustin ca a intervenit pentru numirea unui secretar de stat

Fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este urmarit penal pentru trafic de influenta. El ar fi primit 52. 000 de lei pentru numirea unei persoane in functia de secretar de stat.

Omul de afaceri Dumitru Dobrica, cercetat in dosarul deschis pe numele fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost pus sub control judiciar. Este suspectat de trafic de influenta pentru numirea in functia de subsecretar de stat la Ministerul Comunicatiilor a fiicei lui Dumitru Dobrica, Ionela Viorela Dobrica, in prezent deputat PSD Buzau. Tatal Ionelei Dobrica este si el cercetat pentru infractiunea de cumparare de influenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )