Libnet.ro
UNICEF

15:00

Valeriu Zgonea se insoara din nou. Mireasa, consilier chiar la cabinetul lui

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea se insoara din nou. Mireasa, consilier chiar la cabinetul lui

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, se insoara din nou. Nunta va avea loc pe 4 iulie la Palatul Snagov. Mireasa se numeste Laura Bumbu si este consilier chiar la cabinetul lui Zgonea. Presa a scris. continuă pe Antena3

Cum s-a transformat Camera Deputatilor intr-o agentie de turism pentru Valeriu Zgonea. Cat au costat excursiile sefului deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, un campion al plecarilor in strainatate pe bani publici, vrea sa blocheze deplasarile externe ale deputatilor pentru a face economie. Doar in primele trei luni ale anului, Zgonea a efectuat patru vizite externe, doua dintre ele fiind in afara Europei, care au costat Camera Deputatilor 35. 000 de euro.

Carmen Iohannis, criticata din nou pentru gafele vestimentare. Prima doamna a incalcat dress-codul chiar si la intalnirea cu Papa Francisc

Prima doamna, Carmen Iohannis, este criticata din nou pentru gafele vestimentare, de data aceasta pentru incalcarea protocolul chiar la intalnirea cu Papa Francisc. Carmen Iohannis a purtat la intalnirea cu Papa.

Tortionarul Ion Ficior, acuzat de crime impotriva umanitatii, din nou in fata instantei

Ion Ficior, fostul comandant al Coloniei de munca Periprava, merge din nou astazi in instanta. Magistratii judeca un nou termen in dosarul in care Ion Ficior este acuzat de crime impotriva umanitatii. Dupa.

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou! Si asta deoarece jurnalistul nu a respectat decizia instantei dupa ce a fost gasit vinocat pentru vorbele calomnioase atuncate in direct la televizor fata de prezentatoarea de la Antena 1. Iata ce s-a intamplat! .

Ioannis Papalekas: In 2-3 ani ar putea fi din nou probleme pe piata de birouri din Bucuresti

Pe piata de birouri din Bucuresti pot aparea din nou probleme in 2-3 ani, in conditiile in care sunt tot mai multe dezvoltari, iar cresterea cererii nu va tine pasul cu dinamica livrarilor, spune omul de afaceri Ioannis Papalekas.

Pamela Anderson, din nou goala pentru PETA

Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute de dragul animalelor. Vedeta a pozat la dus pentru asociatia PETA.

Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie

Dupa ce episodul de saptamana trecuta din Game of Thrones a stabilit noi recorduri de piraterie, respectivele valori au fost depasite saptamana aceasta. Cu cat cei de la HBO se ambitioneaza mai mult sa nu mai descarcati Game of Thrones in mod ilegal de pe internet, cu atat recordurile de piraterie devin mai impresionante. in [] Game of Thrones ne impresioneaza din nou printr-un record de piraterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Corneliu Porumboiu revine din nou victorios de la Cannes

La Festivalul de la Cannes, regizorului Corneliu Porumboiu i-a fost acordat premiul Un Certain Talent, pentru filmul Comoara. Din fericire pentru spectatorii din Romania, ei pot vedea in premiera filmul la doar cateva zile de la acest moment.

Traian Basescu il ataca din nou pe Victor Ponta: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, duminica, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

FRF continua depunctarile: Petrolul si, din nou, CFR Cluj

Federatia Romana de Forbal FRF) a anuntat sambata ca mentine depunctarile pentru CFR Cluj si Petrolul Ploiesti pentru sezonul Ligii 1 din 2015/2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )