Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea poate fi revocat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Valeriu Zgonea poate fi revocat din functie

Nimic nu-i poate impiedica pe social-democrati sa-l inlature pe Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deptatilor, daca asta doresc, a declarat presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, potrivit Digi 24. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CCR spune ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Cosntitutionale Augustin Zegrean spune ca, potrivit regulamentului, Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Zegrean arata ca regulamentul stipuleaza ca doar grupul care l-a propus il poate revoca si ca nu are importanta daca este sau nu membru al grupului respectiv.

Presedintele CCR a sustinut ca Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Valeriu Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor. Afirmatia ii apartine presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. PSD a anuntat ca saptamana viitoare va relua.

Zegrean: PSD il poate revoca pe Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a aratat ca PSD poate sa-l debarce pe Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor, chiar daca a fost exlclus din PSD.

Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie. Pe cine a dat afara

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri o serie de decrete privind eliberarea din functie a mai multor magistrati, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit comunicatuluiremis de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )