Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur; Ordonanta 55 a fost o mare greseala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Valeriu Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur; Ordonanta 55 a fost o mare greseala

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca PSD are mandat sa sustina in Comisia de Cod electoral alegerea primarilor intr-un singur tur, el aratand, referitor la problema traseistilor, ca Ordonanta 55 a fost o mare. continuă pe Wall-Street Ro

Valeriu Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur. Ordonanta 55 a fost o mare greseala

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca PSD are mandat sa sustina in Comisia de Cod electoral alegerea primarilor intr-un singur tur, aratand ca Ordonanta 55, privind traseismul.

Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat MEDIAFAX, ca PSD are mandat sa sustina in Comisia de Cod electoral alegerea primarilor intr-un singur tur, el aratand, referitor la problema traseistilor, ca Ordonanta 55 a fost o mare greseala.

Valeriu Zgonea: Victor Ponta sa nu demisioneze. Nu sunt dispus sa candidez pentru o functie cat e Ponta presedinte

Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca Victor Ponta nu trebuie sa demisioneze de la sefia PSD, intrucat a facut o figura frumoasa la prezidentiale, el aratand ca nu e dispus sa candideze la o functie in partid cat timp Ponta e presedinte.

AID Romania sustine adoptarea sistemului electoral mixt, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si separarea functiei administrative de cea politica

Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) Romania a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca sustine adoptarea sistemului electoral mixt, alegerea primarilor in doua tururi de scrutin,.

Valeriu Zgonea: Trebuie realizat un nou set de reguli pentru politicieni, inclusiv in ce priveste imunitatea parlamentara

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca trebuie realizat un nou set de reguli pentru politicieni, inclusiv in ce priveste imunitatea parlamentara, scrie Agerpres. Politicienii nu pot.

Valeriu Zgonea: Legea cartelelor pre pay si cea a securitatii cibernetice sunt importante si urgente pentru structurile de securitate nationala

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca legea cartelelor pre pay si cea a securitatii cibernetice sunt importante si urgente pentru structurile de securitate nationala, scrie Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )