Libnet.ro
UNICEF

00:08

Valeriu Zgonea renunta la functia de presedinte al Comisiei de Cod Electoral

Antena3 Antena3,
Valeriu Zgonea renunta la functia de presedinte al Comisiei de Cod Electoral

Presedintele Comisiei de Cod electoral, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca va retrage din aceasta calitate incepand cu 15 martie. La acea data, PSD va prelua sefia Comsiei de revizuire a Constitutiei, iar PNL. continuă pe Antena3

Crin Antonescu renunta la functia de presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, considerand ca nu este potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, potrivit Mediafax.

intelegere intre PNL si PSD: Valeriu Zgonea va renunta la Comisia de Cod Electoral (VIDEO)

Liberalii si social-democratii pregatesc un schimb in Parlament, deputatul Mihai Voicu urmand sa preia presedintia Comisiei de Cod Electoral, dupa ce Valeriu Zgonea va renunta la aceasta calitate. Zgonea .

Zgonea renunta la sefia Comisiei de Cod electoral

Presedintele Comisiei de Cod electoral, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca va retrage din aceasta calitate din data cu 15 martie, cand PSD va prelua sefia Comsiei de revizuire a Constitutiei, iar PNL ar urma sa preia sefia Comisiei de Cod electoral, informeaza Mediafax.

Adrian Nastase critica decizia Comisiei de Cod electoral: Partide cu trei membri? Avem nevoie de partide de cartier, satesti?

Membrii Comisiei de Cod electoral au eliminat, marti, criteriul teritorial existent in acest moment in Legea partidelor politice, ulterior adoptand si posibilitatea ca un partid sa poata fi infiintat doar de.

Comisia de Cod electoral: Votul la alegerile parlamentare, pe liste, ca in 2004

Comisia de Cod electoral a votat, marti, cu unanimitate de voturi, revenirea la votul pe liste la alegerile parlamentare. Presedintele Comisiei de Cod electoral, Valeriu Zgonea, citat de Mediafax, a.

Comisia de Cod electoral: Un partid poate fi infiintat cu trei membri

Membrii Comisiei de Cod electoral au eliminat, marti, criteriul teritorial existent in acest moment in Legea partidelor politice, ulterior adoptand si posibilitatea ca un partid sa poata fi infiintat doar de.

Un partid va putea fi infiintat cu doar 3 membri. Comisia de Cod electoral a votat noi reguli

Un partid va putea fi infiintat cu doar 3 membri. Este decizia Comisiei de Cod electoral care a eliminat azi si criteriul teritorial care exista in acest moment in Legea partidelor politice. Decizia ca un partid.

PNL si PSD, consens in Comisia de Cod Electoral: un partid se poate infiinta cu trei membri; se vrea revenirea la votul pe liste

Comisia de Cod electoral a votat, marti, cu unanimitate de voturi, revenirea la votul pe liste in ceea ce priveste alegerile parlamentare. De asemenea, in Comisie s-a discutat si propunerea privitoare la simplificarea procedurilor de infiintare a unui partid politic. Drept urmare, alesii vor ca o noua formatiune sa poata fi infiintata cu doar trei membri.

Comisia de Cod electoral a decis ca finantarea campaniilor electorale sa se faca din bugetul de stat

Comisia de Cod electoral a decis marti ca finantarea campaniilor electorale sa se faca de la bugetul de stat. in acelasi timp, comisia a stabilit limitarea cheltuielilor din campanii, inforemaza Mediafax. Aceste.

Antonescu renunta la functia de presedinte al Comisiei parlamentare

Senatorul PNL Crin Antonescu renunta la presedintia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei, intrucat considera ca nu este potrivit sa-si mai continue activitatea in aceasta comisie din pozitia de presedinte, conform gandul. info, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )