Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Zgonea: Scoatem Legea privind amnistierea de pe ordinea de zi

B1 B1,
Valeriu Zgonea: Scoatem Legea privind amnistierea de pe ordinea de zi

Valeriu Zgonea a anuntat, marti, ca Legea privind aministierea va fi scoasa de pe ordinea de zi a Plenului, relateaza B1 TV. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare a decis scoaterea de pe ordinea de zi a pozi. continuă pe B1

Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, a convenit presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, cu liderii de grup, informeaza Mediafax.

VIDEO Legea amnistiei, scoasa de pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor

Legea amnistiei a fost scoasa de pe ordinea de zi a sesiunii de vot final a Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax. Amanarea a survenit in urma consultarilor dintre presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, si liderii de grup.

Nicolae Paun: Legea privind amnistia a fost scoasa de pe ordinea de zi la comanda, din teama

Deputatul Nicolae Paun a afirmat, marti, ca initiativa sa legislativa privind amnistia a fost scoasa de pe ordinea de zi la comanda, dupa ce s-a primit un telefon si din teama. De ce azi-noapte.

Judecatorul Horatius Dumbrava cere o reactie a CSM fata de proiectul privind amnistierea: Compromite grav eforturile sistemului judiciar

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru in Consiliul Superior al Magistraturii, cere Plenului CSM aiba o reactie publica privind proiectul de lege prin care se amnistiaza pedepsele pana la 6 ani si se gratiaza pedepsele pana la 7 ani, aratand ca nu exista avizul CSM si ca acest act normativ ar compromite grav eforturile facute de sistemul judiciar si celelalte autoritati publice in ultima perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )