Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

La aproape doua saptamani de la inundatiile din luna iulie, autoritatile din judetul Olt au terminat de inventariat pagubele provocate de fenomenele anterior mentionate. Potrivit calculelor specialistilor care au efectuat evaluarea daunelor, cuantumul acestora a fost estimat la suma de aproape 52 milioane lei. continuă pe Adevărul

VIDEO Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

La aproape doua saptamani de la inundatiile din luna iulie, autoritatile din judetul Olt au terminat de inventariat pagubele provocate de fenomenele anterior mentionate. Potrivit calculelor specialistilor care au efectuat evaluarea daunelor, cuantumul acestora a fost estimat la suma de aproape 52 milioane lei.

Olt: Valoarea pagubelor produse de inundatii la finalul lunii iulie e de aproape 52 de milioane lei

Valoarea pagubelor produse de inunda and tiile de la finalul lunii iulie in jude and tul Olt se ridica la aproximativ 52 de milioane lei, potrivit prefectului jude and tului Olt, Silviu Neac and su, transmit surse din presa.

Metro a vandut divizia din Vietnam pentru 655 milioane de euro

Metro AG a anuntat joi vanzarea diviziei sale Cash and Carry din Vietnam, catre grupul thailandez Berli Jucker, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 655 milioane de euro 876 milioane de dolari), transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )