Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valoarea pietei de leasing financiar a ajuns la 310 mil. euro in T1 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Valoarea pietei de leasing financiar a ajuns la 310 mil. euro in T1 2014

Piata de leasing financiar a inregistrat in primul trimestru o crestere de 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 310 milioane euro, sustinuta de finantarea vehiculelor comerciale grele, a echipamentelor agricole si industriale, a anuntat. continuă pe Wall-Street Ro

Mega Image isi majoreaza capitalul social cu 25,2 mil. euro

Mega Image, care detine o retea de aproape 310 supermarketuri si magazine de proximitate, si-a majorat capitalul social cu 25,2 milioane euro in aprilie, pentru a sustine planurile de extindere si construirea noului depozit din Bucuresti, scrie.

PAID vrea reasigurare de 525 mil. euro pentru programul actual

Capacitatea programului de reasigurare detinut de societatea care emite politele obligatorii de asigurare a locuintelor, PAID Romania, va avea un nivel similar celui actual, care se ridica la 525 milioane de euro, a declarat Natalia Man, responsabil cu.

Jumbo a vandut jucarii de 6,2 mil. euro in cele doua magazine din Romania. Profitul, in stagnare

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si.

O companie de Republica Moldova cumpara Ultex Tandarei pentru 10,5 mil. euro

Actionarii Ultex Tandarei, aflat in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane euro, informeaza Mediafax .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )