Libnet.ro
UNICEF

08:30

Van Gaal va schimba echipa Olandei pentru meciul cu Turcia

Hotnews Hotnews,
 Van Gaal va schimba echipa Olandei pentru meciul cu Turcia

Louis Van Gaal va produce cel putin trei modificari in echipa de start a Olandei impotriva Turciei) fata de meciul castigat categoric cu Ungaria scor 8-1). Conform presei olandeze, vor aparea din primul minut Martins Indi, Clasie si Sneijder. continuă pe Hotnews

Van Gaal asigura ca Olanda nu pierde cu Ungaria

Louis Van Gaal, selectionerul Olandei, a declarat inaintea meciului de vineri seara cu Ungaria ca echipa sa nu va pierde si ca jucatorii batavi sunt oricand motivati cu el pe banca.

Van Gaal si-a pus toti turcii in cap: Romania va termina pe locul doi

Louis van Gaal a reusit sa-i enerveze pe turci la conferinta de presa dinaintea partidei Turcia-Olanda de marti seara din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale.

Van Gaal mentine suspansul

Echipa de start a Olandei are o singura schimbare certa, fata de echipa care a demolat Ungaria cu 8-1. Restul se va vedea marti. Turcii spera ca Van Persie sa nu fie pe teren si vor sa bata Olanda pentru prima oara in 15 ani.

Vesti rele dinspre olandezi. Van Gaal tine pe banca un titular important

Dinspre nationala Olandei nu vin vesti tocmai bune in perspectiva meciului de marti cu Turcia, meci de care depinde calificarea Romaniei la barajul pentru Cupa Mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )