Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vanatoarea de la Balc va avea loc in 20-21 decembrie, confirma Directia Sanitar Veterinara Bihor

Hotnews Hotnews,
 Vanatoarea de la Balc va avea loc in 20-21 decembrie, confirma Directia Sanitar Veterinara Bihor

Pentru prima data din 2005, traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic privat de la Balc va avea loc mai repede, in decembrie, nu in ianuarie, cum era de obicei. Directorul Directiei Sanitar Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc, a precizat joi pentru Agerpres ca s-a primit solicitarea scrisa din partea omului de afaceri Ion Tiriac, prin care se cere supravegherea de specialitate sanitar-veterinara a evenimentului ce va avea loc sambata si duminica, pe 20 si 21 decembrie. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: In Rusia nu pot avea loc revolutii de palat pentru ca nu exista palate

Vladimir Putin a declarat joi, in cadrul conferintei de presa anuale, ca in Rusia nu pot avea loc revolutii de palat pentru ca in aceasta tara nu exista palate, relateaza RIA Novosti. Multi critici ai presedintelui Putin au popularizat.

La sfarsitul acestei saptamani va avea loc prima editie a festivalului de film documentar fARAD

Prima editie a festivalului de film documentar fARAD va avea loc in perioada 20-21 decembrie 2014. Este vorba despre un festival de film documentar organizat sub patronajul Primariei Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultura si produs de Romanian Film Initiative/ FilmETC, sub directia artistica a Monei Nicoara.

Unde va locui Iohannis din 21 decembrie. Vila are teren de tenis, patinoar, iar presedintele ales a CERUT ceva in mod special

Klaus Iohannis va locui in Vila Lac 2, a decis Guvernul. Presedintele ales se va putea muta acolo incepand cu 21 decembrie. Vila Lac 2 are curte comuna cu actuala resedinta oficiala a lui Traian Basescu, Vila.

Sustinatorii lui Basescu se mobilizeaza pe Facebook pentru a iesi in strada pe 21 decembrie

Sustinatorii presedintelui Traian Basescu au inceput sa se mobilizeze pe retelele de social media pentru a iesi in strada pe 21 decembrie, in semn de multumire pentru activitatea din timpul celor 10 ani de mandat.

21 decembrie. Atunci, acum si-un pic mai incolo.

In ziua de 21 decembrie 1989 Comitetul Central al Partidului Comunist Roman convoca marele miting de sustinere a conducerii comuniste. 25 de ani mai tarziu, in 21 decembrie 2014, un nou presedinte ales democratic va depune juramantul. Simbolic, nu?.

21 decembrie. Atunci, acum si-un pic mai incolo

In ziua de 21 decembrie 1989 CC al PCR convoca marele miting. 25 de ani mai tarziu, in 21 decembrie 2014, un nou presedinte ales democratic va depune juramantul. Simbolic, nu?.

Parlamentul vrea sa dea votul final pe buget duminica, 21 decembrie. Tot duminica depune juramantul Klaus Iohannis

Conducerea celor doua camere ale Parlamentului a programat votul final pentru legea bugetului duminica, 21 decembrie. Dezbaterile in plenul reunit vor incepe de vineri dimineata si sunt programate sa dureze si sambata, urmand ca duminica sa fie dat votul final, a anuntat luni Nicolae Mircovici, secretarul Camerei Deputatilor.

Cand vor avea loc evaluarile la finalul claselor a a II-a, a IV-a si a VI-a

Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a vor avea loc in perioada 18 mai - 3 iunie, in anul scolar 2014 - 2015, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei.

Ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet va avea loc miercuri dimineata

Ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet condus de Victor Ponta urmeaza sa aiba loc miercuri dimineata, la ora 9. 00, potrivit Administratiei Prezidentiale. Evenimentul va avea loc mai tarziu.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 15-21 decembrie

Iata horoscopul saptamanii 8-14 decembrie 2014, prezentat de Astrocafe. ro. Berbec - Penultimul aspect de cuadratura format de Uranus prezent in semnul tau solar) si Pluto situat in semnul Capricornului).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )