Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vanghelie face dezvaluiri din culisele sedintei PSD: Dragnea a dat vina pe AMERICANI pentru pierderea alegerilor

România Liberă România Liberă,
Vanghelie face dezvaluiri din culisele sedintei PSD: Dragnea a dat vina pe AMERICANI pentru pierderea alegerilor

Primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a dezvaluit intr-o emisiune tv ca in cadrul sedintei de partid Liviu Dragnea a explicat ca Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza interventiei americanilor. continuă pe România Liberă

Culisele sedintei PSD. Cine s-a opus excluderii lui Geoana, Vanghelie, Sova

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, au fost singurii membri ai CExN care au votat impotriva excluderii din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, informeaza Mediafax pe surse.

Reactia lui Vanghelie dupa excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, dupa iesirea din sedinta PSD in care s-a decis excluderea sa, ca a fost o executie.

Marian Vanghelie, despre excluderea din PSD: A fost o executie. Nu e partidul mutilor, suntem nebuni?

Marian Vanghelie, exclus joi seara din PSD, considera ca aceasta masura, luata si pentru Dan Sova si Mircea Geoana, a fost o executie, o chestie foarte complicata si penibila. in urmatoarea.

Posibil scenariu pentru Comitetul Executiv al PSD: Dragnea ar putea sa forteze o rafuiala interna

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea ar putea forta o rafuiala interna totala, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, scrie stiripesurse. ro. Totul, pentru ca Congresul rapid sa devina.

Subiectele zilei: Interesele, boala spitalelor din Romania. Afacerile medicilor celebri sunt puse inaintea binelui pacientilor; Se ascut cutitele in PSD. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai; Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit r

Oamenii care au schimbat jocul. Mi-am dat demisia de la job, ca sa ma pot implica in campania electorala. Un fenomen nou a aparut in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din acest an: voluntariatul politic. Secretul casniciei de 25 de ani a lui Klaus si Carmen Iohannis. Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de peste 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. Dupa sapte ani de relatie s-au casatorit si au o casnicie fericita pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3281 seconds )