Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 367% fata de luna ianuarie 2013

Antena3 Antena3,
Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut cu 367% fata de luna ianuarie 2013

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au inregistrat o crestere spectaculoasa, cu o crestere de peste 300% fata de luna ianuarie a anului trecut, a anuntat, joi, Asociatia producatorilor si comerciantilor de. continuă pe Antena3

Ministerul de Externe a sesizat Comisia Europeana in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani. Conform unui comunicat MAE citat de Mediafax, in continuarea demersurilor efectuate la nivel bilateral, Ministerul Afacerilor Externe a facut in cursul zilei un demers de sesizare a Comisiei Europene cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara.

Cat romanism mai au in ei romanii din Marea Britanie, aflam la Adevarul Live

Astazi, de la ora 11. 30, la Adevarul Live, direct din Marea Britanie, jurnalistii Adevarul ne povestesc despre romanii stabiliti acolo.

MAE a sesizat CE in legatura cu suspendarea unor imprumuturi pentru studenti romani in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul.

Marea Britanie a suspendat unele imprumuturi pentru studentii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a sesizat, astazi, Comisia Europeana CE) cu privire la masura de suspendare, in Marea Britanie, a unor imprumuturi pentru studentii romani inscrisi la unitati de invatamant din aceasta tara, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ministerului.

MAE sesizeaza CE privind suspendarea imprumuturilor pentru studentii romani din Marea Britanie.

Ministerul Afacerilor Externe a sesizat miercuri Comisia Europeana cu privire la modul in care a fost pusa in aplicare, in Marea Britanie, masura de suspendare a unei anumite categorii de imprumuturi acordate de guvernul britanic studentilor europeni inscrisi in unitati de invatamant superior din aceasta tara, relateaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al MAE, in cadrul unei scrisori adresata comisarilor europeni pentru Justitie, Viviane Reding si celui pentru Educatie, Androulla Vassiliou, .

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Un mic sat din Marea Britanie s-a transformat in insula, din cauza inundatiilor

Un mic sat din Marea Britanie a devenit o insula, de aproximativ cinci saptamani, din cauza inundatiilor din ultima perioada. Muchelney insula mare, in saxona veche) este izolat de restul lumii de ape.

Marea Britanie a invins SUA in Cupa Davis pentru prima oara in 79 de ani

Dupa ce a devenit primul britanic castigator la Wimbledon dupa 77 de ani, Andy Murray a pus capat unui alt record negativ pentru tenisul din Marea Britanie. Campionul olimpic a castigat ambele meciuri de simplu.

Francezii cauta masini ieftine. Vanzarile Dacia cresc puternic

Dacia a inregistrat in luna ianuarie cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in Franta, cu 18%, la aproape 9. 000 de unitati, cu o cota de piata de 7,16%, in timp ce piata franceza a revenit usor dupa mai multi ani de scadere.

Francezii cauta masini ieftine, vanzarile Dacia cresc puternic

Dacia a inregistrat in luna ianuarie cea mai puternica crestere a inmatricularilor de autoturisme noi in Franta, cu 18%, la aproape 9. 000 de unitati, cu o cota de piata de 7,16%, in timp ce piata franceza a revenit usor dupa mai multi ani de scadere.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )