Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vanzarile Mazda s-au majorat, in tara noastra, cu 32% in primele 10 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile Mazda s-au majorat, in tara noastra, cu 32% in primele 10 luni

Constructorul de automobile Mazda a vandut, in primele zece luni, in tara noastra, 472 de unitati, cu 32% mai mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra, locul al doilea in topul producatorilor de porumb din UE

Tara noastra ocupa locul al doilea in topul producatorilor de porumb din Uniunea Europeana UE), conform unui raport al Comisiei Europene CE), citat de sursele de presa.

Sony lanseaza in ianuarie PlayStation 4 in tara noastra

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. SCEE) lanseaza in tara noastra PlayStation 4 PS4) pe data de 29 ianuarie 2014, conform unui comunicat de presa.

Presedintele Camerei de Comert Americane: Eu nu le permit subalternilor sa vorbeasca urat despre Romania in prezenta mea. Sa nu ne asteptam ca altii sa vorbeasca frumos despre tara noastra, daca noi nu suntem in stare. Ce crede liderul AmCham despre inve

Presedintele Camerei de Comert Americane AmCham) in Romania, Valeriu Nistor, considera ca romanii trebuie sa fie primii care vorbesc frumos despre tara lor pentru ca Romania sa atraga investitii straine. El a subliniat, joi, ca Romania se afla in cele mai importante aliante internationale militare, politice si economice si este cea mai mare piata din Europa de Sud-Est, insa a recunoscut ca problemele persistente legate de birocratia stufoasa si infrastructura precara resping inca investitiile straine. Despre recentele contacte dintre Romania si China, liderul AmCham subliniaza importanta aplicarii acelorasi reguli pentru toti investitorii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )