Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vanzarile de salam de Sibiu, la prima scadere din ultimii 4 ani: minus de 10% in S1

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vanzarile de salam de Sibiu, la prima scadere din ultimii 4 ani: minus de 10% in S1

Piata locala de salam de Sibiu a inregistrat in primul semestru al anului o scadere de peste 10%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta este prima diminuare a pietei locale de salam de Sibiu din ultimii 4 ani, a anuntat compania. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a avut cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, in iunie

Romania a avut in luna iunie cea mai abrupta scadere din Uniunea Europeana a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna mai. La nivelul zonei euro s-a inregistrat o scadere de 0,7%, in timp ce la.

Romania, cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii

Romania a avut in iunie cea mai abrupta scadere din UE a lucrarilor de constructii, de 2,4% fata de luna anterioara, fata de cresteri de 0,7% in zona euro, respectiv 0,8% la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat.

Cea mai slaba clasare pentru Tecau din ultimii trei ani: Romanul a ajuns pe locul 29 ATP, dupa ce a pierdut 12 pozitii

Tenismenul Horia Tecau a ajuns pe locul 29 ATP dupa ce a pierdut 12 pozitii, in clasamentul jucatorilor de dublu, reusind cea mai slaba clasificare din ultimii trei ani. Coborarea lui Tecau in clasamentul ATP s.

Germania va deveni prima tara din Europa care introduce pe certificatele de nastere a treia optiune pentru sexul copilului

Germania va deveni, din luna noiembrie, prima tara din Europa care va introduce pe certificatele de nastere a treia optiune pentru sexul copilului, cel nedeterminat, informeaza Spiegel. Astfel,.

Selectionata Afganistanului a inregistrat prima victorie pe teren propriu din ultimii 10 ani

Nationala Afganistanului a inregistrat prima victorie pe teren propriu in ultimii 10 ani, dupa ce a invins selectionata Pakistanului, marti, la Kabul, cu scorul de 3-0. Partida a fost primul joc dintre cele doua .

VIDEO Tensiunile din Egipt pun in pericol crestinii: Valul recent de atacuri asupra bisericilor, cel mai violent din ultimii ani

Crestinii copti din Egipt, care reprezinta circa 10% din cei 85 milioane de locuitori, au coexistat de secole cu majoritatea musulmanilor suniti. Periodic au avut loc scene violente, in special in sudul sarac, insa atacurile asupra proprietatilor si bisericilor crestine din ultima saptamana au fost cele mai grave din ultimii ani, scrie Reuters.

Federer la cea mai slaba clasare in ATP din ultimii 11 ani

Roger Federer continua caderea libera in clasamentul mondial si a iesit in aceasta saptamana din topul cinci ATP.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )