Libnet.ro
UNICEF

07:30

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

România Liberă România Liberă,
O vanzatoare stradala din Romania a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

O vanzatoare stradala din Romania a ajuns sa fie vazuta, saptamanal, de peste un milion si jumatate de turisti care ajung pe aeroportul Heathrow din Londra, dupa ce a fost aleasa pentru o campanie de imagine. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV O romanca, vanzatoare de ziare, a ajuns imaginea Aeroportului Heathrow din Londra

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow, fotografia ei fiind postata in dimensiuni uriase in cele mai vizibile locuri. Romanca are o poveste impresionanta.

O romanca a devenit imaginea Aeroportului Heathrow din Londra. Cu ce se ocupa femeia in Anglia - FOTO

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow,.

O romanca a fost aleasa sa reprezinte imaginea Aeroportului Heathrow: Aceasta este vanzatoare stradala de reviste

Aeroportul Heathrow a facut o alegere interesanta pentru o campanie de imagine. Floriana Stanciu, o romanca vanzatoare stradala de reviste, a fost selectionata sa apara pe bannerele uriase din.

Leonardo DiCaprio sare pentru a salva padurile din Romania

Leonardo DiCaprio se implica in salvarea padurilor din Romania. Actorul a postat pe Instagram un mesaj prin care atrage atentia tuturor asupra padurilor seculare din tara noastra si lauda activitatea voluntarilor Greenpeace. Iata ce a declarat! .

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a inregistrat peste 216. 000 like-uri in mai putin de o zi, se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania.

Politia britanica a retinut 16 imigranti ilegali dintr-un camion care ar fi venit din Romania, condus de un roman

Saisprezece presupusi imigranti ilegali, intre care cel putin un copil, au fost retinuti joi dupa-amiaza la Dunstable, in Bedfordshire, in estul Angliei, de la bordul unui camion care ar fi venit din Romania si al carui sofer era roman, relateaza BBC News. Camionul ar fi venit din Romania si se indrepta catre nordul Essexului.

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

Roland Groll, Vienna Insurance Group: Nu am scos bani din Romania. Acuzatiile sunt nedrepte

Privind la dimensiunea ratei combinate din Romania, calculata ca raport tehnic intre primele brute subscrise costurile cu daunele si cheltuielile de administrare, incepand cu anul 2010, Vienna Insurance Group VIG) nu a mai obtinut profit din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )