Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta din buletin e mai putin importanta. Afla cum sa-ti calculezi varsta biologica

Antena3 Antena3,
Varsta din buletin e mai putin importanta. Afla cum sa-ti calculezi varsta biologica

Obiceiurile zilnice precum alimentatia, lucrul sau folosirea timpului liber reflecta adevarata ta varsta. Esti biologic la fel, mai tanara sau mai batrana decat arata buletinul? Acorda. continuă pe Antena3

Reinscrierile in invatamantul prescolar vor incepe luni, inscrierile din 22 mai

Reinscrierile copiilor in invatamantul prescolar vor incepe luni, iar inscrierile din 22 mai, informeaza MEN, via Agerpres.

Topul siturilor mai putin cunoscute incluse in patrimoniul UNESCO, recomandate ca destinatii turistice pentru anul 2017

In ultimii ani, UNESCO a extins catalogul pentru a include mai multe exemple din culturile traditionale din intreaga lume. Acesta include locuri fascinante si remarcabile, recomandate a fi vizitate in 2017.

Sindicat ANP: 70% dintre potentialii beneficiari ai Legii gratierii se vor intoarce in penitenciare in mai putin de un an

Estimarile Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) arata ca gratierea nu este o solutie pentru problemele legate de conditiile din penitenciare. Potrivit sindicatelor din ANP, ar fi nevoie de 8. 500 de locuri de cazare, la un standard de 4mp/detinut, si de imbunatatirea conditiilor de detentie si de lucru.

Coreea de Nord a arestat inca un cetatean american. Este al doilea caz in mai putin de o luna

Autoritatile din Coreea de Nord au arestat inca un cetatean american suspectat de comiterea unor actiuni impotriva statului.

Probleme pentru administratia locala din Eforie! Mai multe faleze se prabusesc

Administratia locala din Eforie informeaza ca precipitatiile insemnate din ultima perioada au facut ca procesul deeroziune si alunecare a falezelor din Eforie Nord si Sud sa reinceapa si sa se.

VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Locul 60 WTA, Eugenie Bouchard s-a mobilizat exemplar in meciul cu Maria Sharapova, jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

LOTO 6 din 49 din 7 mai 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO 6 din 49Report de peste 2,14 milioane de euro la Loto 6/49 si de peste 1,2 milioane de euro la Joker LOTO 6 din 49 Duminica, 7 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40.

LOTO 6 din 49 din 7 mai 2017. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

LOTO, LOTO 6/49, duminica, 7 mai 2017. Loteria Romana continua seria extragerilor la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La tragerile loto de joi, 6 aprilie, Loteria Romana.

Comic Con 2017: Actorii din cele mai intragite seriale, precum Game of Thrones sau Vikings, au venit la Bucuresti (VIDEO)

Actorii din Game of Thrones, Vikings sau Spartacus au intalnire cu fanii din Romania, la festivalul East European Comic Con, organizat in acest weekend la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )