Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, ca liderul PNL Crin Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Politic Show: Republica penalilor. Pentru cine lucreaza sabotorii Justitiei din Camera Deputatilor; Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei si in nicio conditie sprijinit de PDL; Silaghi, despre cererea DNA: Procurorii incear

PSD vrea judecator la CCR un politician acuzat ca e antisemit. Lucian Bolcas, propus la Curtea Constitutionala, este acuzat de antisemitism. Predoiu si Falca, confruntare directa pentru prezidentiale. Trebuie sa continuam proiectul inceput de Basescu vs Am curajul sa ma.

Blaga: Antonescu e suparat pe viata.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este suparat pe viata si este suparat pe PDL pentru ca nu-l sustine. Blaga a comentat, astfel, faptul ca Antonescu a declarat ca nu se poate pune baza in capacitatea PDL de a materializa intentia anuntata de a contesta la CC modificarea Codului Penal. Citeste si: Blaga ameninta cu greva parlamentara, daca USL promoveaza Legea amnistiei Intrebat in legatura cu criticile lui Crin Antonescu la adresa PDL, Blaga a .

Vasile Blaga: PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul pe 2014, dar presedintele il poate trimite inapoi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul pe care il conduce nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul de stat pe 2014 la Curtea Constitutionaa, dar a mentionat ca presedintele are.

Vasile Blaga: PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti in Camera cu legea gratierii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti in Camera Deputatilor cu legea gratierii, transmite Mediafax. Blaga a precizat ca va propune acest lucru in Colegiul Director National al PDL care va avea loc luni si crede ca toti colegii sai vor fi de acord.

Vasile Blaga, despre PDL-istii care au votat modificarea Codului Penal: Sa vedem ce-a fost in capul lor, risca de la mustrare la excludere

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca impartaseste punctul de vedere al Monicai Macovei, care a cerut sanctionarea celor trei parlamentari care au votat alaturi de USL pentru modificarea infractiunii de conflict de interese.

Vasile Blaga despre Elena Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si a aratat ca aceasta iese in fata doar cu afirmatii privind PDL care ii fac rau ei, relateaza Mediafax.

Vasile Blaga: PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca la CCR bugetul de stat pe 2014

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul de stat pe 2014 la Curtea Constitutionala, dar a aratat ca Presedintia are cu totul alte posibilitati legale si poate retrimite bugetul inapoi la Parlament, transmite Mediafax.

Elena Udrea ii raspunde lui Vasile Blaga: Nu inteleg de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul

Elena Udrea a declarat luni, ca raspuns la afirmatiile lui Vasile Blaga referitoare la retragerea sa din batalia interna a PDL pentru propunerea la prezidentiale, ca a remarcat lipsa de eleganta a presedintelui PDL si ca nu intelege de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul.

Presedintele Romaniei si parlamentarii, scosi din definitia functionarului public

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, astazi, un proiect de lege prin care se modifica Codul penal si prin care presedintele Romaniei si parlamentarii sunt scosi din definitia functionarilor publici.

Presedintele Romaniei si parlamentarii, scosi din definitia functionarului public

Update 19:49 Directia Nationala Anticoruptie DNA) considera ca, prin modificarea notiunii de Functionar din Codul Penal, categoriile mentionate - Presedintele Romaniei, deputatii si senatorii, precum si persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul unei profesii liberale, in baza unei legi speciale si care nu sunt finantati de la bugetul de stat - nu vor mai putea fi cercetate si sanctionate pentru infractiuni comise in exercitarea atributiilor care deriva din aceasta calitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )