Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: PDL le cere lui Ponta si Antonescu sa reinceapa de la zero discutiile privind revizuirea Constitutiei

B1 B1,
Vasile Blaga: PDL le cere lui Ponta si Antonescu sa reinceapa de la zero discutiile privind revizuirea Constitutiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, luni, ca partidul sau le cere liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa reinceapa de la zero discutiile vizand procesul de revizuire a Constitutiei,. continuă pe B1

Vasile Blaga: Ii cerem lui Ponta ca in discutiile cu FMI sa nu incerce incadrarea in deficit inventand taxe

PDL va cere sa se intalneasca cu delegatia FMI, care vine marti la Bucuresti si va solicita PSD, PNL, premierului Victor Ponta ca in discutiile cu Fondul sa nu incerce sa se incadreze in deficit inventand taxe si impozite, a declarat, luni,.

PDL ii cere lui Ponta sa nu incerce, in discutia cu FMI, incadrarea in deficit ...

Seful PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca solicita USL si premierului Ponta, in discutiile cu FMI, sa sa nu incerce sa se incadreze in deficit inventand taxe si impozite, conform Mediafax. Intrebat daca PDL va cere sa se intalneasca cu delegatia FMI, Blaga a spus: O sa cerem. Ei de abia maine marti - n. r. ) vin in Romania, dar de astazi o sa cerem PSD, PNL, lui Victor Ponta, ca premier al Romaniei, ca in demersurile, in discutiile pe care le are si le va avea cu FMI sa nu incerce, ca si .

Vasile Blaga: Raportul MCV va fi unul prost pentru Romania, ne va indeparta si mai mult de Schengen

Presedintele PDL, Vasile Blaga, este de parere ca Raportul MCV va fi prost pentru Romania si va indeparta tara si mai mult de Schengen, din cauza modificarilor la Codul penal. in plus, Blaga crede ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )