Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vasile Blaga :PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga :PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

PDL va merge singur in competitia pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga declara ca aceasta decizie nu trebuie privita ca o aroganta, ci ca pe o proba in care Partidul Democrat Liberal vrea sa demonstreze ca este cel mai mare partid de dreapta. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga : PDL nu discuta despre unificarea dreptei decat dupa alegerile europarlamentare

PDL va merge singur in competitia pentru alegerile europarlamentare. Vasile Blaga declara ca aceasta decizie nu trebuie privita ca o aroganta, ci ca pe o proba in care Partidul Democrat Liberal vrea sa demonstreze ca este cel mai mare partid de dreapta.

Mihai Razvan Ungureanu se intalneste cu Vasile Blaga pentru a discuta despre unificarea dreptei

Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga se vor intalni maine, la Senat, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Presedintele Fortei Civice a trimis o scrisoare presedintilor Partidului Miscarea.

Vasile Blaga: PDL va sustine cele 1.400 amedamente la buget. Nu stim cat succes vom avea deoarece cerem modificari de fond

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca partidul sau va sustine cele 1. 400 de amaendamente la proiectul de buget, insa nu stie cat succes vor avea, modificarile fiind unele de fond, relateaza.

Blaga: Candidatul unic de dreapta, ales pana la europarlamentare.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat ca partidele de dreapta pot alege un candidat unic pentru presedintie pana la alegerile europarlamentare. Incep discutiile. Putem ajunge la o intelegere pana la europarlamentare pentru a avea un candidat unic la alegerile prezidentiale, a declarat Vasile Blaga. Liderul PDL se va intalni miercuri cu presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, pentru a discuta despre unificarea dreptei. Citeste si: Cezar Preda: Ungureanu vorbeste foarte mult fara .

Catalin Predoiu si Gheorghe Falca au opinii diferite privind unificarea dreptei

Liderii democrat-liberali Catalin Predoiu si Gheorghe Falca, aflati in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentialele din 2014, au exprimat opinii diferite privind unificarea dreptei in cadrul unei conferinte de presa desfasurate, miercuri seara, la Galati, scrie Agerpres.

O delegatie israeliana va merge in Statele Unite pentru a discuta despre acordul cu Iranul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a decis sa il trimita in Statele Unite pe consilieruil sau pentru securitatea nationala pentru a discuta despre un eventual acord final cu Iranul in domeniul nuclear,.

MRU cere unificarea dreptei, PDL il ignora

Presedintele Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a lansat o invitatie partidelor de dreapta, privind initierea unor dezbateri pe tema unificarii dreptei. Raspunsurile primite au fost, insa, putin incurajatoare.

FOTO VIDEO Prezidentiabilii Predoiu si Falca vor unificarea dreptei politice, dar in jurul PDL

Cei doi candidati inscrisi in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Presedintia Romaniei , Gheorghe Falca, primar al orasului Arad, si Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, si-au prezentat impreuna motiunile astazi la Focsani.

Mihai Razvan Ungureanu propune unificarea dreptei sub numele Blocul Unitatii Nationale (BUN)

Presedintele Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, propune unificarea partidelor de centru-dreapta din Romania sub numele Blocul Unitatii Nationale BUN), se arata intr-un comunicat de presa al partidului amintit. Liderul FC invita reprezentantii formatiunilor de centru-dreapta la discutii privind posibilitatea reunificarii dreptei.

Vasile Blaga: Bugetul pe anul 2014 este unul de subdezvoltare, nici macar de subzistenta

Presedintele PDLVasile Blaga spune ca bugetul pe anul 2014 este unul de subdezvoltare, nici macar de subzistenta, lucru afirmat chiar de mediul de afaceri. Veniturile sunt construite pe noi taxe si impozit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )