Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vasile Blaga, la Sectia 1 de Politie. Fostul copresedinte PNL, cercetat sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Vasile Blaga, la Sectia 1 de Politie. Fostul copresedinte PNL, cercetat sub control judiciar

Vasile Blaga a ajuns, luni dimineata, la sectia 1 de Politie. Fostul copresedinte al Partidului National Liberal este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de trafic de influenta. Blaga, impreuna cu Gheorghe Stefan Pinalti, ar fi primit peste 5 milioane de euro pentru partid de la diverse persoane puse special la conducerea unor companii nationale. continuă pe Adevărul

Vasile Blaga a dat cu subsemnatul la Politie, in cadrul controlului judiciar (VIDEO)

Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, a fost luni dimineata la politie, fiind sub incidenta controlului judiciar, informeaza B1 TV. La intrarea in Sectia 1 de Politie din Capitala, Vasile Blaga nu.

A inceput cursa pentru scaunul lui Vasile Blaga. Fostul copresedinte ar tine mortis sa o numeasca pe Adriana Saftoiu. Ce spune Catalin Predoiu

Fostul copresedinte PNL Vasile Blaga ar tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia la conducerea formatiunii, dupa ce Gheorghe Flutur a refuzat sa preia atributiile demisionarului Blaga.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt a fost audiat la DNA Ploiesti, in dosarul lui Vasile Blaga

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan a fost audiat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, in dosarul in care fostul copresedinte al PNL Vasile Blaga este cercetat pentru trafic de influenta.

Fostul PDL decide inlocuitorul lui Vasile Blaga in fruntea PNL. Care sunt variantele

Fostii democrat-liberali se reunesc, astazi, pentru a decide cine va ocupa functia de copresedinte PNL lasata libera de Vasile Blaga. De partea cealalta, vechii liberali vor ca Alina Gorghiu sa ramana presedinte unic al PNL.

Fostul PDL decide inlocuitorul lui Vasile Blaga in fruntea PNL: O sa am si eu un punct de vedere. Care sunt variantele

Fostii democrat-liberali se reunesc, astazi, pentru a decide cine va ocupa functia de copresedinte PNL lasata libera de Vasile Blaga. De partea cealalta, vechii liberali vor ca Alina Gorghiu sa ramana presedinte unic al PNL.

Vasile Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte PNL

Vasile Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte care revine fostului PDL, au declarat surse din partid pentru Mediafax. Fostii democrat-liberali se.

Surse: Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa fie copresedinte PNL

Presedintele demisionar al PNL Vasile Blaga tine mortis ca Adriana Saftoiu sa preia functia de copresedinte care revine fostului PDL, dupa ce Gheorghe Flutur a refuzat sa preia atributiile.

Vasile Blaga: Nu am luat bani, voi dovedi in instanta

Fostul lider PNL Vasile Blaga a fost la politie luni dimineata pentru a semna controlul judiciar. Vasile Blaga este urmarit penal intr-un dosar de coruptie privind finantarea campaniei electorale a PDL, i.

Se strange latul in jurul lui Vasile Blaga: Un nou denunt ar fi fost facut in legatura cu alegerile locale din 2008 in care a candidat (VIDEO)

Jurnalistii de la cetateanul. net spun ca Vasile Blaga va trebui sa raspunda si altor intrebari ale procurorilor DNA, pe baza unui alt denunt. Fostul lider PNL va trebui sa explice modul in care a.

Dacian Ciolos, loc de senator pe listele PNL Timis in locul lui Vasile Blaga - reactia premierului

Anuntul lui Vasile Blaga, dupa ce a fost pus sub acuzare de DNA, ca se va retrage din fruntea PNL si de pe lista pentru Senat de la Timis a bulversat partidul. Au inceput imediat negocierile pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )