Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vasile Turcu, audiat la DNA, in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu

Adevărul Adevărul,
Vasile Turcu, audiat la DNA, in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu

Vasile Turcu, fost actionar al FC Dinamo, este audiat marti de procurorii anticoruptie, el declarand ca cel mai probabil a fost citat de procurori in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu la echipa de fotbal Lazio Roma. continuă pe Adevărul

Vasile Turcu, audiat la DNA, in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu

Vasile Turcu, fost actionar al FC Dinamo, este audiat marti la DNA, el declarand ca cel mai probabil a fost citat de procurori in legatura cu transferul jucatorului Stefan Radu la echipa de fotbal Lazio Roma.

Vasile Turcu audiat la DNA pentru transferul lui Radu Stefan la Lazio

Fostul actionar dinamovist Vasile Turcu s-a prezentat, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in cazul transferului fundasului Radu Stefan de la Dinamo la echipa italiana Lazio Roma.

Vasile Turcu este audiat la DNA in dosarul transferului fotbalistului Stefan Radu

Fostul actionar la Dinamo Vasile Turcu a ajuns, marti dimineata, la DNA, unde va fi audiat intr-un dosar care vizeaza transferul jucatorului Stefan Radu.

Vasile Turcu, fostul actionar al Clubului Dinamo, audiat la DNA

Fostul actionar al Clubului Dinamo Vasile Turcu este audiat, marti dimineata, de catre procurorii DNA intr-un dosar privind transferul unui jucator. Vasile Turcu a facut o dezvaluire, dupa ce DNA a anuntat ca.

UPDATE. Declaratia lui Turcu la DNA: Transferul lui Stefan Radu la Lazio a costat 5,3 milioane euro

Fostul actionar al FC Dinamo, Vasile Turcu, a mentionat, in declaratia scrisa, pe care a depus-o la sediul DNA, ca transferul lui Stefan Radu a costat-o pe Lazio Roma 5. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )