Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vaslui: Angajatele unei fabrici au ajuns la spital, dupa ce au baut apa infestata

B1 B1,
Vaslui: Angajatele unei fabrici au ajuns la spital, dupa ce au baut apa infestata

Doua angajate ale unei fabrici de confectii din Barlad au ajuns, luni, la spital dupa ce au baut apa contaminata cu e-coli si enterococcus dintr-un bazin al fabricii, potrivit Mediafax. Cele doua salariate, in. continuă pe B1

Calarasi: Un copil a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un autobuz pe trecerea de pietoni

Un copil in varsta de 11 ani, din Calarasi, a ajuns, vineri, la spital, dupa ce a fost lovit de un autobuz in timp ce traversa pe trecerea de pietoni, potrivit Mediafax. Viata copilului nu este in pericol,.

VIDEO Accident pe DN 2C. Un batran a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o masina

Vineri, in jurul orei 12. 00, pe DN 2C, pe raza localitatii Moisica, s-a produs un accident de circulatie in urma caruia un batran a ajuns la spital.

Satu Mare: 51 de elevi si 4 profesori, internati la spital dupa ce au facut toxiinfectie alimentara

51 de elevi si 4 profesori de la Scoala Avram Iancu din Satu Mare au fost internati in spital dupa ce au facut o toxiinfectie alimentara. Elevii si dascalii lor au participat, joi seara, la banchetul de.

21 de persoane, la spital dupa o petrecere.

21 de persoane, intre care opt copii, au ajuns la spital, vineri noapte, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la un botez organizat la acelasi restaurant din Satu Mare unde peste 70 de elevi si profesori s-au imbolnavit cu o zi in urma, dupa ce au fost la banchet. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, sambata dimineata, ca in cursul noptii 21 de persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu simptome de .

Alte 21 de persoane, la spital dupa o petrecere la localul unde zeci de elevi au facut toxiinfectie alimentara

Alte 21 de persoane, intre care opt copii, au ajuns la spital, vineri noapte, cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la un botez organizat la acelasi restaurant din Satu Mare unde peste 70 de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )